x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Ian 2006   •   00:00

Bogdan Stelea a semnat pentru Otelul

Bogdan Stelea a semnat un contract pe un an si jumatate cu Otelul Galati, refuzand oferta venita de la FC Vaslui. Stelea (38 ani) revine in tara dupa ce a jucat ultima data la Akratitos, in prima liga greaca. "Imi pare bine ca ma intorc in tara la o echipa serioasa. Cred ca vom reusi sa ne salvam de la retrogradare, dar pentru asta va trebui sa muncim foarte mult", a spus Stelea. Otelul mai este interesata de Octavian Chihaia (Dinamo), Sergiu Costin (Gloria) si Dorin Semeghin (Israel). Galatenii pleaca azi intr-un turneu in Turcia, la Antalya.

HANDBAL. Antrenorul nationalei feminine, Gheorghe Tadici, a amenintat ca va demisiona daca primele de obiectiv pe 2006 vor deveni publice. "Primele de calificare la Campionatul European din Suedia, dar si pentru o clasare pe unul din locurile 1-5, au fost stabilite zilele trecute, impreuna cu presedintele FRH, Cristian Gatu. Doar trei oameni le stim: Gatu, eu si antrenorul Musi. E clar ca daca se afla, doar dintre noi poate transpira informatia", a spus Tadici. Tehnicianul a precizat ca a cerut ca aceste sume sa ramana secrete.

"U" CRAIOVA. Liderul seriei a II-a a Diviziei B si-a prezentat ieri achizitiile, acestea numindu-se australienii Karl Dodd (25 de ani, fundas) si Ryan Lee Clark (18 ani, mijlocas), precum si atacantul venit de la Valcea, Florin Costea. "Din vara si pana acum, am investit 2,4 milioane de dolari la Universitatea, ceea ce n-a mai facut nici un patron al acestei echipe. Nu ma dau banii afara din casa, dar, indiferent de problemele pe care le-as avea, bugetul echipei nu va fi afectat niciodata. Fiecare jucator va primi o prima de zece mii de dolari la promovare, iar unora le voi dubla contractele", a declarat Adrian Mititelu. (Mario Morcov)

ITALIA. Cristi Chivu s-a aflat printre remarcatii partidei pe care AS Roma a castigat-o duminica seara pe "Olimpico", 1-0 in fata lui AC Milan. "Succesul Romei a fost construit din defensiva, acolo unde cuplul de fundasi centrali Chivu - Mexes a avut o prestatie impecabila", scrie cotidianul Roma One. In schimb, potrivit presei italiene, Adrian Mutu a avut o evolutie slaba in meciul cu Reggina, scor 1-0. Desi a jucat doar 10 minute, romanul l-ar fi suparat pe Fabio Capello, pentru ca n-a executat bine un corner.

FC VASLUI. Antrenorul Mircea Rednic a declarat ieri la vizita medicala a echipei sale ca nu-si poate primi banii din cauza lui Sabin Ilie. "Adrian Porumboiu mi-a blocat salariul pana cand Sabin Ilie va restitui toti banii pe care i-a luat de la Vaslui. Decizia a fost luata de comun acord, pentru ca eu am insistat pentru aducerea lui", a spus Rednic. Sabin Ilie a fost exclus din lot pentru acte de indisciplina. Ilie a stat la Vaslui numai doua luni, primind 40.000 de dolari.

SPORTUL. Gheorghe Multescu a ajuns la un acord cu patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, pentru preluarea postului de antrenor principal. Multescu ii va avea ca secunzi pe Cezar Zamfir si pe Costel Pana.

×
Subiecte în articol: sport