x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Ian 2006   •   00:00

14 ianuarie 2006

Dinamo joaca din vara pe "Lia Manoliu"


Conform directorului sportiv Constantin Danilescu, Dinamo va evolua din campionatul urmator pe Stadionul "Lia Manoliu": "Contractul a fost semnat pe un an, cu drept de prelungire pe inca unul, iar intelegerea va intra in vigoare din aceasta vara". FC Dinamo intentioneaza ca la finalul campionatului sa demareze lucrarile de refacere a gazonului si de modernizare a tribunei a II-a. Altfel, jucatorii s-au aratat incantati de antrenamentele efectuate sub comanda antrenorului spaniol Esteban Vigo, desi acestea sunt mai lungi si mai solicitante.

"U" CRAIOVA. Ofertat in urma cu cateva zile de Adrian Mititelu sa revina la Universitatea, fostul international Gabi Popescu a anuntat ieri ca nu-si va mai continua activitatea fotbalistica. "Suta la suta, ma retrag. Nu sunt batran la 32 de ani, dar dupa 21 de ani de activitate este normal sa atarn ghetele in cui. Ma dedic vietii particulare, vreau sa citesc o carte, sa-mi caut o femeie cu care sa ma casatoresc, sa fac orice in afara de fotbal. Asta nu inseamna ca nu voi mai veni pe stadion la cate un meci", a declarat ieri fotbalistul. (Mario Morcov)

TRAGEDIE. Un baiat de 10 ani a decedat ieri dupa ce a fost lovit de automobilul unui participant la Raliul Dakar, la putin timp dupa startul etapei a 13-a, in Guineea. Boubacar Diallo, venit impreuna cu parintii sai sa asiste la raliu, a fost lovit in timp ce traversa strada de vehiculul cu numarul 420 de la categoria auto. Potrivit organizatorilor, copilul a primit ingrijiri din partea echipelor medicale la locul producerii accidentului, insa a decedat in drum spre spital.

TRANSFER. Agentul britanic al lui Ioan Viorel Ganea, Gary Williams, spune ca internationalul roman se va transfera de la Wolverhampton pana la sfarsitul lunii ianuarie, destinatia atacantului urmand a fi aleasa dintre Leeds United, Cardiff sau Coventry. "Cei de la Wolverhampton nu au dat semne ca ar dori o prelungire a contractului care expira in iulie. Jucatorul si-a exprimat dorinta de a evolua in continuare in Anglia, pentru ca familia lui s-a acomodat foarte bine aici", a declarat Williams.

TURNEU. Sahtior Donetk si Sheriff Tiraspol se intalnesc astazi in prima etapa a unui turneu amical care se desfasoara la Moscova, pe teren artificial. Competitia este una cu traditie si reuneste la start echipe din spatiul fostei Uniuni Sovietice. Alaturi de formatiile din Ucraina si Moldova se vor mai afla, printre altele, si TSKA Moscova (Rusia), Dimano Tbilisi (Georgia), Pyunik Erevan (Armenia), FBK Kaunas (Lituania), Neftchi Baku (Azerbaidjan), dar si selectionata U-19 a Rusiei.

TENIS. Victor Hanescu il va intalni pe argentinianul Guillermo Coria, cap de serie numarul 6, in runda inaugurala la Australian Open. La randul sau, Razvan Sabau va juca tot impotriva unui argentinian, Gaston Gaudio, cap de serie numarul 8. In schimb, Andrei Pavel va da piept cu spaniolul Carlos Moya, cap de serie numarul 32.
×
Subiecte în articol: sport