x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

13 Ian 2006   •   00:00

13 ianuarie 2006

Razvan Lucescu nu se teme de gripa aviara


Aflat cu Rapidul in cantonament la Poiana Brasov, Razvan Lucescu (foto) a mentionat ca nu va lua in seama avertismentele si sugestiile venite din partea Ministerului Afacerilor Externe, care recomanda cetatenilor romani sa evite deplasarile in Turcia din cauza gripei aviare. "Rapidul isi va respecta programul stabilit si va merge in Antalya", a precizat tehnicianul. Altfel, Lucescu crede ca echipele aflate in partea superioara a clasamentului Diviziei A, care isi schimba antrenorii in timpul campionatului, nu au o strategie sanatoasa. (Sorin Anghel)

DOPAJ. Bulgaroaica Sesil Karatantcheva, suspendata miercuri pentru dopaj, dupa ce a fost depistata pozitiv cu nandrolon la turneul de la Roland Garros din 2005, a catalogat aceasta decizie drept "scarboasa". "Voi continua sa ma antrenez si voi reveni in circuitul de tenis pentru a dovedi ca am fost sanctionata pe nedrept. Este o decizie scarboasa... sunt suparata. Continuu sa cred ca nu am facut nimic rau", a declarat Karatantcheva. Sportiva bulgara in varsta de 16 ani a explicat ca testele au iesit pozitive pentru ca era insarcinata, insa nu a stiut acest lucru decat dupa un avort spontan.

HANDBAL. Reprezentativa masculina a Romaniei a obtinut o noua victorie in grupa a IV-a de calificare in play-off-ul Campionatului Mondial din 2007, invingand, in deplasare, cu scorul de 34-32 (13-16), selectionata Letoniei. Ca urmare a acestui rezultat, Romania si-a consolidat primul loc in grupa, acumuland sase puncte. In play-off-ul CM din 2007 se va califica doar prima clasata.

TENIS. Florin Mergea a acces ieri in turul doi al calificarilor la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Mergea l-a invins cu 6-1, 7-6 (7/1) pe cehul Jan Mertl si va juca in faza urmatoare cu germanul Lars Burgsmuller. Principalii favoriti ai turneului de la Melbourne sunt elvetianul Roger Federer si jucatoarea americana Lindsay Davenport.

FARUL CONSTANTA. Directorul executiv Florentin Chiforeanu a declarat ieri ca tehnicianul sarb Momcilo Vukotici (foto) se va ocupa de pregatirea echipei constantene, desi acesta inca nu a semnat contractul. "Noul nostru antrenor, Momcilo Vukotici, a avut un prim contact cu echipa. Suntem in procedura de semnare a contractului, dar perioada pe care se intinde acesta nu a fost inca determinata", a spus Chiforeanu. La randul sau, Vukotici a confirmat ca va semna cu Farul dupa ce vor fi puse la punct ultimele detalii ale contractului. Antrenorul sarb a declarat ca spera sa castige Cupa Romaniei cu echipa constanteana.

FRANTA. Etapa 21. Rezultate: Rennes - Le Mans 1-0, Ajaccio - Nantes 0-2, Bordeaux - Auxerre 1-0, Lens - Nancy 1-2, Metz - St. Etienne 0-1, Monaco - Strasbourg 1-1, Sochaux - Nice 1-1, Troyes - Lille 1-0, Lyon - Marseille 2-1. Partida Toulouse - PSG s-a disputat aseara. Clasament: 1. Lyon 50 p; 2. Bordeaux 36 p; 3. Auxerre 35 p.
×
Subiecte în articol: sport