x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Ian 2006   •   00:00

5 ianuarie 2006

Codrea, spre Parma ca moneda de schimb

Paul Codrea ar putea ajunge in aceasta iarna la fosta echipa a lui Adrian Mutu, Parma. Oficialii lui Palermo il ofera pe mijlocasul roman plus trei milioane de euro in schimbul brazilianului Fabio Simplicio. Directorul sportiv al Parmei, Oreste Cinquini, a precizat insa ca nu va lua in considerare nici o oferta sub opt milioane de euro. Daca mutarea ar avea totusi loc, Codrea ar bifa a cincea echipa italiana din cariera. Din 2001, cand s-a transferat in Peninsula, romanul a evoluat la Genoa, Perugia, Torino si Palermo.

ABANDON. Pilotul roman Zsolt Szilveszter a abandonat in etapa a V-a a Raliului Dakar 2006, dupa ce a suferit fracturi la brat si picior in urma unui accident, informeaza site-ul dakar.ro. La kilometrul 111 al traseului, Zsolt Szilveszter, component al echipei Mol Dakar Team, a fost acrosat din spate de belgianul Patrick Lebon. El nu a mai putut continua cursa si a fost transportat la Spitalul Ouarzazate, unde a primit ingrijiri medicale.

STRANIERI. Atacantul lui Poli Timisoara, Gueye Mansour, a fost convocat la echipa nationala a Senegalului pentru o competitie care urmeaza sa se desfasoare in Africa de Sud. Turneul Sasol Challenge va avea loc intre 10 si 16 ianuarie. Reprezentativa senegaleza este calificata pentru turneul final al Cupei Africii pe Natiuni, care va avea loc in perioada 20 ianuarie - 10 februarie, in Egipt.

AMANARE. Meciul Atletico Madrid - Zaragoza, din optimile de finala ale Cupei Spaniei, a fost amanat pentru o data inca necunoscuta, dupa ce 14 dintre jucatorii madrileni au suferit o intoxicatie alimentara. Atletico a solicitat suspendarea partidei, programata initial aseara, pentru ca nu avea la dispozitie nici macar 11 jucatori pentru a incepe jocul. Marti seara, in cupa Spaniei s-au inregistrat rezultatele: Zamora - Barcelona 1-3, Bilbao - Real Madrid 0-1.

HANDBAL. Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, crede ca sansele Romaniei de a organiza CM de seniori din 2009 au crescut dupa ce Spania si-a retras candidatura. "Raportul facut de reprezentantul IHF in luna decembrie, dupa inspectarea salilor propuse de noi pentru gazduirea meciurilor de la CM din 2009, este favorabil", a declarat Gatu. Oficialul FRH a adaugat ca este posibil sa ajute la acordarea organizarii CM din 2009 Romaniei si faptul ca la finala feminina a CM din Rusia, presedintele Traian Basescu a discutat cu seful IHF, egipteanul Hassan Moustafa.

PREZENTARE. Antonio Cassano a fost prezentat oficial la noua sa echipa, Real Madrid. "Sunt emotionat si foarte multumit de faptul ca voi imbraca cel mai important tricou din lume. Vreau sa multumesc tuturor celor de la Real Madrid, pentru ca s-au aratat interesati de mine. Multumesc mult de tot", a declarat italianul, care a primit tricoul cu numarul 19.

DECIZIE. Paolo Di Canio va renunta la salutul fascist pentru binele clubului sau, Lazio: "Am avut timp sa reflectez inainte de vacanta de Craciun si am decis sa evit anumite gesturi in public, daca acestea sunt considerate diabolice de catre unii". Di Canio a fost suspendat pentru o etapa, dupa ce si-a salutat suporterii in stil fascist la meciul cu Juventus, scor 1-1.
×
Subiecte în articol: sport