x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

28 Dec 2005   •   00:00

Primarul Poteras, presedinte la Lupte


Primarul Sectorului 6, Cristian Poteras, a devenit ieri presedinte al Federatiei Romane de Lupte. Fiind singurul candidat, Poteras a fost ales prin vot deschis de toti cei 96 de membri prezenti. "Este o mare onoare pentru mine, dar si o mare responsabilitate. E greu sa fii si primar, si presedinte al federatiei de lupte, dar voi face cu placere ceea ce va trebui si sper sa am si satisfactii", a spus noul sef al FRL, care a activat, ca sportiv, la Steaua si la Rapid. Ca vicepresedinti ai FRL au fost alesi Mircea Constantin si Viorel Popa.

REAL MADRID. Presedintele de onoare al gruparii spaniole, Alfredo Di Stefano, va fi operat in cursul zilei de azi, daca starea sa va permite acest lucru. Fostul mare fotbalist a suferit un infarct in noaptea de vineri spre sambata, in urma analizelor stabilindu-se ca este necesara o operatie de by-pass. Medicii au decis insa ca interventia va avea loc doar dupa ce starea pacientului se va imbunatati. Echipa medicala de la Spitalul La Fe din Valencia a anuntat ieri ca, "desi situatia este in continuare grava, s-a observat o usoara ameliorare in sistemul circulator al pacientului, care va putea fi operat daca starea sa se va stabiliza".

ANGLIA. Rezultatele etapei a 18-a: Charlton - Arsenal 0-1 (Reyes ’58); Chelsea - Fulham 3-2 (Gallas ’3, Lampard ’24, Crespo ’74 / McBride ’29, Helguson ’56 - pen.); Tottenham - Birmingham 2-0 (Robbie Keane ’58 - pen., Defoe ’90); Liverpool - Newcastle 2-0 (Gerrard ’14, Crouch ’43); Manchester United - West Bromwich 3-0 (Scholes ’35, Ferdinand ’45, Van Nistelrooy ’63); Middlesbrough - Blackburn 0-2 (Kuqi ’38, ’79); Portsmouth - West Ham 1-1 (O’Neil ’17 / Collins ’56); Sunderland - Bolton 0-0; Wigan - Manchester City 4-3 (Roberts ’11, ’45, McCulloch ’23, Camara ’71 / Sibierski ’3, Barton ’77, Cole ’88); Aston Villa - Everton 4-0 (Baros ’35, ’84, Delaney ’48, Angel ’82). Clasament: 1. Chelsea 49p; 2. Manchester United 40p; 3. Liverpool 34p (16j).

JUVENTUS. Directorul general Luciano Moggi este sigur ca antrenorul Fabio Capello va ramane la Juventus. "Nu am nici un dubiu in privinta lui Capello. Este exclus sa plece la Real Madrid", a spus oficialul italian. Moggi a adaugat ca a vorbit cu tehnicianul inaintea sarbatorilor de Craciun si au stabilit prioritatile pentru perioada de mercato din aceasta iarna. "Am convenit sa nu ne axam pe cantitate, ci pe calitate. Vom face putine transferuri, dar bune", a precizat Moggi.

MODIFICARE. Campionatul European de tineret din 2006, gazduit de Portugalia, se va desfasura in perioada 23 mai - 4 iunie, si nu intre 25 mai si 6 iunie, cum era prevazut initial. Potrivit unui comunicat al Federatiei Portugheze de Fotbal, UEFA "s-a aratat sensibila la cererea FPF de a incheia competitia duminica (4 iunie 2006) si nu marti (6 iunie), cum era prevazut initial". Cele opt tari calificate la CE de tineret sunt Portugalia, Germania, Danemarca, Franta, Olanda, Italia, Serbia-Muntenegru si Ucraina.

×
Subiecte în articol: sport