x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Dec 2005   •   00:00

Mutu ar putea fi imprumutat la AS Roma

Cotidianul spaniol AS a anuntat ca Juventus a facut o noua propunere pentru transferul atacantului Antonio Cassano de la AS Roma, torinezii oferind 3 milioane de euro, dar si un imprumut al romanului Adrian Mutu. Oferta ar putea fi luata in seama mai ales in ve-derea intaririi atacului Romei, afectat ca urmare a accidentarilor suferite de Shabani Nonda si Vincenzo Montella. Potrivit sursei citate, conducerea lui Juventus este dispusa sa-i permita lui Cassano sa joace la Roma pana la finalul sezonului, dar sa-l cedeze pe Mutu din ianuarie.

RAPID. Dupa o jumatate de sezon incununata cu o calificare in primavara europeana, jucatorii giulesteni au luat vacanta o data cu banchetul de sfarsit de an. George Copos a lipsit de la petrecere, desi aceasta a avut loc la Hotelul Crowne Plaza, proprietate a patronului Rapidului. Din acest motiv, fotbalistii au inventat un nou personaj, Mos George, care trebuie sa-i ia locul lui Mos Craciun si sa le aduca primele pentru parcursul european. Pana sa le dea banii jucatorilor, Copos a impartit cadouri copiilor de la Centrul de plasament Pinocchio, promitand insa ca primele pentru Cupa UEFA vor fi date pana de Revelion.

INEDIT. Arbitrul scotian Stuart Dougal, care a condus la centru partida Palermo - Brondby, scor 3-0, din ultima etapa a grupei B a Cupei UEFA, si-a pierdut proteza dentara pe teren in timpul meciului, informeaza agentia Datasport. Dupa incheierea meciului, Dougal a rugat cativa dintre angajatii stadionului sa-l ajute sa-si gaseasca proteza, demers ramas fara succes. Datasport a laudat insa decizia lui Stuart Dougal de a nu intrerupe meciul in momentul pierderii protezei, preferand sa astepte pana la final pentru a o cauta.

ANGLIA. Atacantul roman Ionel Ganea a marcat in partida cu Leeds, scor 1-0, din etapa a 24-a a ligii secunde din campionatul Angliei, golul cu numarul 6.999 din istoria clubului Wolverhampton. "Wolverhampton este foarte aproape sa devina prima echipa engleza care marcheaza 7.000 de goluri, dupa ce Vio Ganea a inscris pentru a cincea oara in acest sezon, aducand o meritata victorie in fata celor de la Leeds", noteaza The Observer, in timp ce The Telegraph a titrat: "Ganea intra pentru a ucide". Publicatia Sunday Times a notat insa ca Ganea are sanse mici sa continue la Wolverhampton in sezonul urmator, apreciind ca varsta este principalul motiv pentru care nu i se va propune prelungirea contractului, scadent in vara anului 2006.

DEZALCOOLIZARE. Fostul international englez Paul Gascoigne isi va petrece Craciunul intr-o clinica de dezalcoolizare din statul american Arizona, unde se va trata si pentru depresie, informeaza publicatia News of the World. "Am fost foarte afectat de faptul ca mi-am pierdut postul de la Kettering. De asemenea, am fost zguduit de moartea lui George Best. El era prietenul si eroul meu", a declarat Gascoigne.
×
Subiecte în articol: sport