x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

15 Dec 2005   •   00:00

Nemtii se tem de Steaua


Managerul Herthei Berlin, Dieter Hoeness, considera ca partida cu Steaua este una "cruciala" pentru formatia sa. "Este un meci deschis oricarui rezultat, unul crucial pentru noi", a spus Hoeness, care crede ca un rezultat bun le-ar aduce liniste in perioada Sarbatorilor. La randul sau, tehnicianul Falko Gotz (foto) apreciaza ca intalnirea cu romanii reprezinta "o ocazie minunata pentru a demonstra ca spiritele s-au calmat", referindu-se aici la conflictul dintre Marcelinho si Niko Kovaci.

CUPA UEFA. Azi se disputa ultimele meciuri din faza grupelor Cupei UEFA. Grupa A: Hamburg - Slavia Praga (19:30), Monaco - TSKA Sofia 19:30. Viking sta. Clasament: 1. Monaco 6p (3j); 2. Hamburg 6p (3j); 3. Slavia 4p (3j); 4. Viking 4p (4j); 5. TSKA Sofia 3p (3j). Grupa B: Espanyol - Maccabi Petah Tikva (21:45), Palermo - Brondby (21:45). Lokomotiv Moscova sta. Clasament: 1. Lokomotiv 7p (4j); 2. Palermo 5p (3j); 3. Espanyol 5p (3j); 4. Brondby 4p (3j); 5. Maccabi Petah Tikva 0p (3j). Grupa D: Alkmaar - Grashoppers (21:45), Middlesbrough - Litex Loveci (21:45). Dnepr sta. Clasament: 1. Middlesbrough 7p (3j); 2. Alkmaar 7p (3j); 3. Litex 6p (3j); 4. Dnepr 3p (4j); 5. Grashoppers 0p (3j).

FURT. Sediul clubului FC Oradea a fost spart de hoti in noaptea de marti spre miercuri, fiind furate unitatea centrala a calculatorului din secretariat si seiful clubului, in care se aflau aproximativ 3 milioane de lei vechi. Hotii nu s-au atins insa de mai multe laptopuri care se aflau in camera de contabilitate a gruparii oradene. Conform juristului clubului, Sorin Husasan, urmeaza ca politistii, care au inceput o ancheta in acest caz, sa stabileasca exact valoarea pagubelor.

CM AL CLUBURILOR. Formatia saudita Al Ittihad, antrenata de Anghel Iordanescu, a ratat calificarea in finala Campionatului Mondial al cluburilor, dupa ce a pierdut ieri, la Tokyo, 2-3, in fata brazilienilor de la Sao Paulo. Al Ittihad va juca in finala mica a competitiei duminica, impotriva invinsei din cea de-a doua semifinala, care se va disputa azi, intre Deportivo Saprissa, campioana Americii Centrale si de Nord, si Liverpool, castigatoarea Ligii Campionilor.

FARUL. Tehnicianul german Wolfgang Frank este posesor al licentei UEFA PRO si, astfel, poate semna un contract de antrenor principal cu Farul Constanta. Potrivit comunicatului Scolii Federale de Antrenori, Federatia Germana de Fotbal a confirmat faptul ca Wolfgang Frank detine licenta PRO, criteriu obligatoriu de indeplinit pentru un tehnician care doreste sa ocupe o functie de antrenor principal la o echipa din Divizia A. Frank ar urma sa preia conducerea tehnica a formatiei constantene incepand din ianuarie 2006, pentru o perioada de un an si jumatate.

×
Subiecte în articol: sport