x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Dec 2005   •   00:00

Ionut Popa costa 100.000 de dolari


In cadrul unei emisiuni gazduite de un post local, presedintele Clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat ieri ca antrenorul echipei, Ionut Popa, poate pleca doar daca vreun club va achita suma de 100.000 de dolari, "asa cum este prevazut intr-o clauza a contractului incheiat intre Poli si Popa. Eu cred ca va continua la noi si in retur. Le-am si spus jucatorilor ca, in proportie de 99,99%, Popa va continua munca la Iasi. Pun baza in ceea ce spune si-l stiu ca fiind un ardelean care isi tine cuvantul", a spus liderul gruparii moldovene.

ADVERSARI. Olimpique Marseille, adversara de miercuri a dinamovistilor din Cupa UEFA, a invins pe Auxerre cu 1-0 intr-un meci din campionatul Frantei, gol inscris de Niang in minutul 2. Adversara Stelei de joi, Hertha Berlin, a pierdut, scor 2-1, meciul disputat in deplasare cu SV Hamburg. Golul berlinezilor a fost marcat de Yildiray Basturk, in minutul 76. VfB Stuttgart, adversara Rapidului in Grupa G a Cupei UEFA, a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 1-0, pe Wolfsburg. Unicul gol al partidei a fost reusit de Meissner, in minutul 62.

CADOU. Fotbalistul lui Real Madrid David Beckham va primi in dar de Craciun, din partea sotiei sale, un automobil Rolls-Royce Phantom in valoare de 300.000 de lire sterline. Masina a fost deja livrata la resedinta din Hertfordshire a cuplului David si Victoria Beckham, unde este ascunsa, deocamdata, sub o prelata, urmand sa fie scoasa abia in momentul in care fotbalistul va reveni in Anglia, pentru a sarbatori Craciunul.

OTELUL. Noul antrenor al formatiei de la Dunare este portughezul Acacio Casimiro, care a batut sambata seara palma cu presedintele Marius Stan. In varsta de 56 de ani, Casimiro este un fost jucator al Benficai Lisabona, formatie cu care a castigat de doua ori Cupa Portugaliei.

ITALIA. Rezultatele etapei a 15-a: Siena - Empoli 1-0, Fiorentina - Treviso 1-0, Ascoli - Reggina 1-0, Juventus - Cagliari 3-0, Livorno - Lazio 2-1, Messina - Chievo 2-0, Parma - Sampdoria 1-1, Roma - Palermo 1-2, Udinese - Lecce 1-2. Meciul Internazionale - AC Milan s-a desfasurat aseara tarziu. Adrian Mutu si Cristian Chivu au fost titulari pentru Juventus si AS Roma, iar Paul Codrea a fost rezerva pentru Palermo. Clasament: 1. Juventus 42p, 2. Fiorentina 32p, 3. Milan 31p (14j).

OFERTA. Real Madrid ii va oferi tehnicianului lui Arsenal, Arsene Wenger, un contract pe trei sezoane, care include un salariu anual de 5 milioane de lire sterline. Vicepresedintele gruparii madrilene, Emilio Butragueno, va discuta cu oficialul Clubului Arsenal, David Dein, la tragerea la sorti a meciurilor din optimile de finala ale Ligii Campionilor, la 16 decembrie, in Elvetia. Oferta Realului reprezinta un salariu-record pentru un tehnician al echipei spaniole.

×
Subiecte în articol: sport