x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Aug 2005   •   00:00

Daniel Pancu, luat la ochi de turci

Daniel Pancu a inceput cu stangul noul sezon. Jucatorul lui Besiktas a fost criticat de presa pentru evolutia din meciul cu Kayseri, scor 1-1. "A fost ca o pisica ce toarce in fata semineului", scrie Takvim. Milliyet nu este de acord cu decizia conducerii de a-i oferi lui Pancu tricoul cu numarul 1: "Besiktas ar trebui sa-i ceara scuze argentinianului Osvaldo Ardiles, care purta numarul 1 si intr-adevar era liderul echipei. Sa-i dai acelasi numar lui Pancu e lipsa de respect fata de Ardiles. Ce numarul 1? Pancu nu merita nici macar numar". ATLETISM. Nicoleta Grasu s-a calificat ieri in finala probei de aruncarea discului din cadrul Campionatelor Mondiale de atletism de la Helsinki. Grasu, care a concurat in seria a doua, a inregistrat o performanta de 62,06 metri. Sambata, Monica Iagar si Oana Pantelimon au ratat calificarea in finala probei de saritura in inaltime.

STRANIERI. Dupa ce a remizat la Timisoara, Juventus a invins cu 2-0 pe Benfica Lisabona, chiar pe "Da Luz". Adrian Mutu a intrat pe teren in minutul 75, in locul lui Pavel Nedved. In Belgia, Marius Mitu a debutat cu gol la Anderlecht, marcand in minutul 85 al meciului pe care formatia sa l-a castigat cu 6-0, acasa, in fata lui La Louviere, in prima etapa de campionat.

FANATIK SHOW. Incepand din aceasta seara, "Fanatik Show" se reia la OTV intr-o prezentare noua, cu emisiuni de luni pana vineri, intre orele 20:00 si 21:30. In perspectiva meciului cu Rosenborg de miercuri, din turul III preliminar al Ligii Campionilor, prezentatorul Horia Ivanovici incepe "Saptamana Steaua", avandu-l ca invitat pe directorul executiv al ros-albastrilor, Mihai Stoica.

×
Subiecte în articol: sport