x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Aug 2005   •   00:00

Contra, imprumutat de Atletico la Getafe

Cosmin Contra va fi coechipier in sezonul viitor cu Gheorghe Craioveanu. Atletico Madrid a anuntat ieri ca a ajuns la un acord cu Getafe pentru imprumutul fundasului roman. "Contra, care se afla in prezent in cantonament in Anglia cu echipa antrenata de Carlos Bianchi, va fi cedat in sezonul viitor la gruparea condusa de Angel Torres", scrie site-ul oficial al lui Atletico. Potrivit cotidianului Marca, jucatorul era asteptat la Madrid pentru a semna, urmand ca apoi sa se puna la dispozitia antrenorului Bernd Schuster.

SPANIA. Laurentiu Rosu a marcat un gol in meciul amical pe care formatia sa, Recreativo Huelva, l-a jucat cu Los Palacios. Fostul stelist, care a fost titular, a marcat in minutul 12, ducand scorul la 2-0 pentru Recreativo. In final, formatia lui Rosu a castigat cu scorul de 3-1.

POLI IASI. Speriat de jocul timisorenilor din amicalul cu Juventus, antrenorul echipei Politehnica Iasi, Ionut Popa, s-a aratat destul de pesimist in ceea ce priveste sansele formatiei sale in meciul de la Timisoara, din prima etapa. "Timisoara este o formatie puternica si a demonstrat acest lucru si in partida cu Juventus. Trebuie tinut cont si de faptul ca au un public extraordinar, care stie sa-si sustina echipa favorita. In plus, la noi problemele de lot sunt destul de mari. Portarul Branet a facut saptamana asta doar alergari usoare, el resimtindu-se dupa accidentarea din amicalul de saptamana trecuta cu FCM Bacau. Si daca Onut si Onofras sunt recuperati si ar putea evolua la Timisoara, nu la fel stau lucrurile in ceea ce-i priveste pe Bernard si pe Sarici", a explicat Popa.

DINAMO. Partida Dinamo - Omonia Nicosia, care se va disputa la 11 august, de la ora 21:45, in prima mansa a turului doi preliminar al Cupei UEFA, va fi arbitrata de o brigada din Spania, avandu-l la centru pe Alfonso Burrull Perrez. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Carlos Villate Lopez si de Victoriano Diaz Casado, iar arbitru de rezerva va fi Javier Moreno Delgado. Returul este programat la 25 august, la Nicosia.

AUSTRALIA. Fundasii Jon McKain (Poli Timisoara) si Michael Thwaite (FC National) au fost convocati, ieri, de selectionerul Guus Hiddink la echipa nationala a Australiei. Cei doi fac parte, alaturi de alti 25 de jucatori, din lotul care va face un stagiu de pregatire de cinci zile in Olanda.

TENIS. Victor Hanescu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Sopot, dotat cu premii in valoare totala de 425.250 de euro. Hanescu, favoritul numarul 8 al competitiei, l-a invins cu scorul de 6-3, 6-4, pe spaniolul Alberto Costa si il va intalni in sferturi pe francezul Gael Monfils. Pentru calificarea in aceasta faza a competitiei, Hanescu va primi 8 puncte ATP si un cec in valoare de 12.050 de euro. In schimb, tot la turneul de la Sopot, Razvan Sabau a abandonat in turul doi.
×
Subiecte în articol: sport