x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Aug 2005   •   00:00

Contra da in judecata News of the World

Aflat in aceste zile cu Atletico Madrid intr-un turneu de pregatire in Anglia, internationalul roman Cosmin Contra are probleme cu presa britanica. Publicatia News of the World a prezentat in editia de luni o declaratie a lui Contra, care il descria pe olandezul Edgar Davids drept "un psihopat violent". Fundasul dreapta al lui Atletico neaga vehement ca ar fi acordat declaratia respectiva si vrea sa actioneze in justitie publicatia engleza: "Nu am discutat cu nici un ziarist, nici britanic si nici italian", a precizat Contra in presa spaniola.

GLORIA BISTRITA. Gruparea ardeleana a plecat ieri dimineata spre Petrosani, in vederea partidei cu Jiul, din prima etapa a noului sezon. Pentru antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau, va fi debutul pe prima scena. "Este un inceput in care conteaza orice punct. Vom intalni o echipa ambitioasa, dar eu sunt increzator in posibilitatile baietilor mei", a declarat fostul international. Desi este legitimat si ca jucator, Sabau, acum in varsta de 37 de ani, a dat de inteles ca nu va intra pe teren.

CHIVU. Internationalul roman al echipei AS Roma, Cristian Chivu, a evoluat in repriza secunda a meciului amical castigat cu 3-1 in fata amatorilor de la Bolzano. Referitor la revenirea sa in lotul gruparii romane, capitanul "tricolorilor" a declarat agentiei Datasport: "Ma simt bine si sunt fericit. Sper sa nu mai am probleme medicale pe viitor". In acelasi timp, Chivu este optimist in vederea noului sezon: "Trebuie sa formam un grup. Daca vom intelege acest lucru, vom avea si rezultate".

DECES. Arbitrul Catalin Corcescu, in varsta de 31 de ani, recent promovat in lotul national, a decedat marti in urma unui tragic accident rutier petrecut pe Autostrada Bucuresti - Constanta. In aceeasi masina mai calatoreau alti doi arbitri, Bella Szoke, care se afla internat la spitalul din Calarasi in stare grava, si fratele victimei, Daniel Corcescu, acesta scapand insa doar cu rani usoare. Cei trei se intorceau de la cursul de instruire organizat la Ramnicu Valcea.

ARBITRI. Comisia Centrala a Arbitrilor a desemnat ieri brigazile care vor oficia la meciurile de vineri, din cadrul primei etape a sezonului 2005-2006 a Diviziei A. Astfel, partida Jiul Petrosani - Gloria va fi condusa de Alexandru Tudor, ajutat de Nicolae Marodin si Florin Stanescu. Meciul din Cotroceni, dintre FC National si FCM Bacau, a fost incredintat lui Marian Salomir, asistenti fiind desemnati Florin Buzarnescu si Irina Mart.

HOCHEI. Cristian Carlan, care pana acum a indeplinit functia de purtator de cuvant al CS Steaua, a fost numit presedinte al sectiei de hochei a gruparii "ros-albastre", campioana en-titre. "Exista trei mari obiective pe care mi le-am propus: parteneri puternici si de lunga durata, echipa competitiva, de nivel european, si spectacol pentru suporteri", a declarat Carlan imediat dupa investire.
×
Subiecte în articol: sport