x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Aug 2005   •   00:00

Bercea l-a promis Stelei pe Cernea

Aflata in mare criza de portari, Steaua incearca transferul lui Cornel Cernea, goalkeeperul in varsta de 29 de ani care fusese imprumutat sezonul trecut de Petrolul Ploiesti la Otelul Galati. Presedintele Consiliului de Administratie al gruparii ploiestene, Florin Bercea, a declarat ieri ca a ajuns la un acord prin telefon cu presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica. Transferul ar trebui sa fie unul definitiv, dar contractul nu a fost inca parafat, Otelul nedorind sa se desparta de jucatori.

TENIS. Turneul de la Sopot, dotat cu premii in valoare de 425.250 de euro, ii va avea pe tabloul principal si pe tenismanii romani Victor Hanescu si Razvan Sabau, primul fiind desemnat cap de serie numarul 8. In primul tur, Hanescu, locul 35 ATP, il va intalni pe spaniolul Albert Montanes, in timp ce Sabau va avea ca adversar tot un spaniol, Oscar Hernandez. In proba de dublu, Hanescu si Sabau vor da piept cu italienii Alessio Di Mauro si Fillipo Volandri.

CONTRA. Internationalul roman Cosmin Contra a evoluat o repriza pentru Atletico Madrid in meciul amical castigat de madrileni, scor 3-0, in fata englezilor de la MK Dons. Fostul timisorean, care a revenit in aceasta vara la gruparea spaniola, a intrat pe teren in minutul 47 si, conform cotidianului Mundo Deportivo, a evoluat pe postul de mijlocas la inchidere.

LOBONT. Portarul titular al echipei Ajax Amsterdam, Maarten Stekelenburg, va fi indisponibil timp de sase saptamani, dupa ce s-a accidentat la umar in timpul unui meci amical cu Boca Juniors. De acest lucru poate profita internationalul roman Bogdan Lobont, care va reveni printre titularii gruparii olandeze, la care mai evolueaza un alt "tricolor", Nicolae Mitea. De altfel, el a intrat in minutul 54 al meciului cu Boca, pierdut de Ajax cu 1-0.

LICENTE PRO. Scoala federala de antrenori din cadrul FRF a organizat ieri o reuniune profesionala cu antrenorii posesori ai licentelor PRO, invitati de onoare fiind selectionerul Victor Piturca, tehnicianul Stelei, Oleg Protasov, si cel al lui FC National, Roberto Landi. In acelasi timp, au primit licentele PRO absolventii promotiei 2004 - 2005, printre acestia numarandu-se Dorinel Munteanu, Petre Grigoras, Stefan Iovan, Aurel Sunda, Razvan Lucescu sau Ionut Popa.

AMICAL. Intr-un meci amical disputat la East Rutherford (SUA), campioana Angliei, Chelsea Londra si finalista editiei trecute a Ligii Campionilor, AC Milan, au terminat la egalitate, 1-1. Trupa pregatita de Jose Mourinho a deschis scorul prin Drogba, in minutul 64, italienii egaland in minutul 84, dupa reusita portughezului Rui Costa.
×
Subiecte în articol: sport