x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

01 Aug 2005   •   00:00

Kimi Raikkonen, regele Ungariei

Finlandezul Kimi Raikkonen a castigat cea de-a 13-a cursa a acestui sezon de Formula 1, disputata la Hungaroring. Acesta a fost urmat pe podium de Michael Schumacher, care a pornit din pole-position si a condus o mare parte a cursei, si de fratele acestuia, Ralf. Raikkonen, aflat la a patra victorie in acest sezon, s-a apropiat la 26 de puncte de liderul campionatului mondial, Fernando Alonso, care a terminat abia al 11-lea in Ungaria. Urmatoarea etapa se va desfasura peste trei saptamani, la Istanbul. (Catalin Fainisi)

RALIU. Constantin Aur, pe Mitsubishi Evo 7, a castigat Raliul Sibiului, a cincea etapa a Campionatului National. In clasamentul general, Aur si copilotul sau, Adrian Berghea, au fost urmati de Alexandru Pitigoi si de Romulus Preda, amandoi pe Mitsubishi Evo 7. Dintre cele 41 de echipaje care au luat startul in Raliul Sibiului, 11 au abandonat in cele doua zile de concurs, in care au fost programate 10 probe speciale. Campionul en titre, Dan Gartofan, a abandonat tehnic in ultima proba speciala a competitiei, pe lista celor iesiti din cursa adaugandu-se si Mihai Leu, Daniel Ungur si Catalin Cismaru.

FC VASLUI. Basarab Panduru s-a declarat nemultumit de evolutia jucatorilor sai in meciul amical cu Cetate Suceava, scor 0-0, si a precizat ca formatia sa nu are nici o sansa in partida din prima etapa, cu Rapid. "Am fost penibili. Meritam pe deplin sa fim fluierati de spectatori. Probabil nu au facut-o din bun-simt. Nu stiu ce vom putea face in continuare, dar cert este ca trebuie sa ne pregatim mult mai intens pentru a spera sa castigam in Divizia A", a spus "Pandispan", care considera ca vina pentru jocul slab o au transferurile facute tarziu.

UCRAINA. Florin Cernat a inscris golul victoriei pentru Dinamo Kiev in meciul din deplasare cu formatia Zakarpattia, scor 2-1, din etapa a patra a campionatului Ucrainei. Romanul a intrat pe teren in minutul 63, in timp ce Tiberiu Ghioane a jucat pe toata durata partidei. Sahtior Donetk a invins, pe teren propriu, cu 1-0, pe Krivoi Rog. Mircea Lucescu i-a folosit pe toata durata partidei pe Razvan Rat si pe Cosmin Barcauan, in timp ce varful Ciprian Marica a intrat pe teren in minutul 79. Sahtior se afla pe primul loc, cu maximum de puncte.

CFR CLUJ. Meciul dintre echipa lui Dorinel Munteanu si Zalgiris Vilnius, contand pentru mansa secunda a semifinalelor Cupei UEFA Intertoto, va fi arbitrat de o brigada austriaca, avandu-l la centru pe Bernhard Brugger. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Norbert Schwab si Rene Zechner, in timp ce arbitru de rezerva va fi Louis Hofmann. Partida va avea loc miercuri, de la ora 17:00, si va fi transmisa in direct de TV Sport. In tur, clujenii au invins cu 2-1. In cealalta semifinala se intalnesc Lens cu Wolfsburg, in tur, in Germania, fiind 0-0.
×
Subiecte în articol: sport