x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

30 Iul 2005   •   00:00

Mircea Lucescu se bate cu Inter Milano

Mircea Lucescu se va confrunta in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor cu fosta sa echipa, Internazionale Milano. Actuala formatie a antrenorului roman, Sahtior Donetk, va juca primul meci pe teren propriu. "Inter este o adversara foarte puternica, dar cred ca vom fi suficient de bine pregatiti pentru a rezista. Mai ales ca ei inca nu au inceput campionatul. Dar au valoare, imagine, traditie. Va fi o calificare disputata", a spus tehnicianul roman. Mircea Lucescu, care a implinit ieri 60 de ani, a pregatit pe Inter in sezonul 1998-1999.

MUTU. Fundasul lui Juventus Torino, Fabio Cannavaro, considera ca achizitionarea lui Adrian Mutu este importanta pentru formatia italiana. "Adrian este o achizitie importanta, la fel si Vieira. S-a ambitionat foarte tare dupa aproape un an de pauza. S-a integrat bine in echipa si va fi extrem de util. Cand il vad cat este de motivat nu ma gandesc decat la sezonul excelent facut la Parma", a spus italianul.

ANTRENORI. Scoala Federala de Antrenori din cadrul FRF va organiza luni, la Casa Fotbalului, o reuniune profesionala cu toti posesorii licentei Pro, promotiile 2003/2004 si 2004/2005. Acestia vor discuta aspecte tehnice in perspectiva sezonului competitional 2005/2006. Din promotia de anul trecut fac parte 18 antrenori, printre care se numara: Ioan Andone, Sorin Cartu, Gheorghe Hagi, Marius Lacatus, Dan Petrescu, Mircea Rednic, Ioan Ovidiu Sabau, Emil Sandoi, Gabi Balint sau Ilie Dumitrescu.

CFR CLUJ. Atacantul Romeo Surdu, transferat la Cluj de la FC Brasov, a efectuat primul antrenament la noua sa echipa. In schimbul tanarului fotbalist, ardelenii l-au imprumutat sub Tampa pe mijlocasul Lucian Pasca, fiind posibil ca la Brasov sa ajunga si un al doilea jucator clujean. De asemenea, Martin Tudor este refacut si ar putea debuta pentru CFR in returul cu Zalgiris, de duminica, din semifinalele Cupei UEFA Intertoto.

ARBITRI. Anton Helesteanu a declarat ca retrogradarea la Divizia C, cauzata de faptul ca este asociat cu presedintele Politehnicii Iasi, Marius Stan, il va mobiliza si mai mult in vederea revenirii in elita arbitrajului. "Juridic vorbind, am savarsit o abatere din culpa cu prevedere. Important este ca nu mi-am patat onoarea. Situatia mea de acum este similara cu cea a unui marinar de pe o corabie. De pe punte am ajuns in sala vaslasilor, in esalonul trei al arbitrajului romanesc", a incheiat ieseanul.

VILLARREAL. Echipa care a eliminat Steaua din Cupa UEFA in sezonul trecut l-a transferat pe mijlocasul lui Juventus Torino, Alessio Tacchinardi. Gruparea spaniola nu a facut inca publice suma si durata contractului, insa aducerea italianului este considerata o mare reusita, alaturi de transferul definitiv de la FC Barcelona al lui Juan Roman Riquelme. Tacchinardi, in varsta de 30 de ani, a castigat Liga Campionilor in 1996 si sase titluri de campion al Italiei cu Juventus.
×
Subiecte în articol: sport