x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

29 Iul 2005   •   00:00

Cristi Balaj va arbitra Supercupa

Comisia Centrala a Arbitrilor l-a desemnat ieri pe baimareanul Cristian Balaj sa conduca la centru Supercupa Romaniei, care le va opune duminica seara pe castigatoarea titlului, Steaua si cea a Cupei, Dinamo. La primul meci oficial al sezonului fotbalistic intern, Balaj va fi ajutat la cele doua tuse de catre asistentii Cristian Nica si Zoltan Szekely, in timp ce arbitru de rezerva va fi Sebastian Coltescu. Partida Steaua - Dinamo se va disputa pe stadionul "Cotroceni", va incepe la ora 21:00 si va fi transmisa in direct de TVR 1.

TENIS. Andrei Pavel si Victor Hanescu s-au calificat in optimile de finala ale turneului de la Kitzbuhel, dotat cu premii in valoare totala de 625.000 de euro. Pavel, cap de serie numarul 10, l-a invins in turul doi pe germanul Rainer Schuttler, scor 6-4, 3-6, 7-6 (4), si va juca in faza urmatoare a competitiei cu rusul Mihail Iujnii. Hanescu, favoritul numarul 15, l-a invins, scor 6-0, 6-1, pe germanul Tomas Behrend si va juca in turul urmator cu argentinianul Mariano Puerta.

ITALIA. Bologna, echipa retrogradata in a doua liga, ar putea promova in sezonul viitor, profitand de problemele financiare ale adversarilor si de presupusul caz de coruptie al gruparii Genoa. Genoa, club promovat la finalul sezonului trecut in prima liga, a fost retrogradat miercuri in liga a treia, de catre Federatia Italiana de Fotbal. De asemenea, alte patru cluburi din primele doua divizii nu au fost inscrise deocamdata in campionat din cauza problemelor financiare, iar daca decizia ramane definitiva, Bologna, Napoli, Ascoli si Treviso ar fi primele beneficiare.

VOLEI. Nationala feminina de volei a Romaniei a pierdut toate cele trei meciuri disputate la turneul de cali-ficare al Europei, pentru World Grand Prix 2006, care are loc in Azerbaidjan. Romania a debutat cu o infrangere, in seria B, 0-3 impotriva campioanei europene, Polonia. In cel de-al doilea meci, echipa noastra a pierdut tot cu 0-3 meciul sustinut in compania Olandei. Ieri, echipa Romaniei a cedat, in fata Rusiei, si cea de-a treia partida de la acest turneu. Rusia s-a impus cu scorul de 3-0 (27-25, 25-17, 25-18).

JUVENTUS. Adrian Mutu a inscris singurul gol al lui Juventus in partida amicala castigata, in deplasare, cu Cesena. Atacantul roman a fost introdus pe teren in repriza secunda si a marcat golul victoriei in minutul 88. Juventus a stabilit si numerele jucatorilor din sezonul viitor, Mutu urmand sa poarte numarul 18.

"U" CRAIOVA. Clubul oltean a parafat ieri intelegerile cu Razvan Fritea si Lucian Parvu. Fritea a venit de la Jiul Petrosani, a mai evoluat la UTA si FC Oradea, el semnand un contract pe cinci ani cu Universitatea. De asemenea, Lucian Parvu, care in ultimele doua sezoane a evoluat la echipa elena Ergotelis, a semnat pentru trei ani. La Universitatea mai sunt asteptati saptamana viitoare patru jucatori albanezi.
×
Subiecte în articol: sport