x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

28 Iul 2005   •   00:00

Timisoara joaca un amical cu Juventus

Juventus Torino va veni in Romania la inceputul lunii viitoare pentru a juca un meci amical cu Poli Timisoara, cu ocazia caruia va fi prezentat oficial lotul formatiei antrenate de Cosmin Olaroiu. Partida cu echipa la care este legitimat Adrian Mutu va avea loc la 3 august, de la ora 21:45, pe stadionul "Dan Paltinisanu", in cadrul unei competitii numite "Cupa Balkan Petroleum". Anton Dobos, consilierul presedintelui Politehnicii, a declarat ca "aceasta partida este un cadou facut timisorenilor de Balkan Petroleum cu ocazia «Zilelor Timisoarei»".

GIMNASTICA. Federatia Internationala de Gimnastica (FIG) a decis ca arbitrii se pot folosi de inregistrari video cu exercitiile sportivilor pentru a se edifica inaintea acordarii notelor. "Despre acest sistem s-a tot vorbit. Chiar s-a pus in practica, insa doar experimental, la CE din 2004 de la Ljubljana. Acum insa va intra oficial in competitie cu ocazia CM din Australia din 2005", a declarat Adrian Stoica, secretarul general al Federatiei Romane de Gimnastica si seful Comisiei Tehnice masculine a FIG. Stoica a mai afirmat ca masura va folosi si la judecarea eventualelor contestatii ale concurentilor.

TENIS. Florin Mergea s-a calificat in turul doi al turneului challenger de la Granby (Canada), dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de dolari. In runda inaugurala, Mergea l-a invins cu 6-4, 6-2 pe canadianul Peter Polansky. In schimb, Horia Tecau a fost invins, scor 6-4, 7-6 (7/2), de elvetianul George Bastl, cap de serie numarul 5.

ATLETISM. Marian Oprea a ocupat locul doi in proba de triplu salt din cadrul reuniunii de la Stockholm, cu o performanta de 17,44 metri. Oprea a fost intrecut de brazilianul Jadel Gregorio (17,48 m), iar pe trei s-a clasat ucraineanul Viktor Iastrebov (17,14 m).

FARUL. Constantenii au pierdut al treilea meci amical din cadrul turneului de pregatire din Austria, 0-1 in fata formatiei din prima liga ceha FC Vysconica Jihlava. Farul a primit gol in minutul 88, dupa ce, in prima repriza, Cristocea ratase un penalty. Antrenorul Petre Grigoras a folosit formula: Curca - Gurita, Barbu, Schiopu, Pascovici - Apostol, Senin, Lungu, Todoran - L. Mihai, Cristocea. In timpul meciului au mai jucat: Stanca, V. Gheorghe, Apostu, T. Moldovan si Usurelu.

GLORIA BISTRITA. Antrenorul Ioan Ovidiu Sabau a declarat ca pentru a forma un lot competitiv mai are nevoie de 3 jucatori, care, cel mai probabil, vor veni de la Dinamo, Rapid si Poli Timisoara. "Am in vedere cateva nume, dar nu le pot face publice fiindca sunt jucatori greu de adus. Asteptam ca Dinamo, Rapid si Poli sa-si definitiveze loturile si probabil ca fiecare dintre ele vor renunta la unii jucatori", a declarat Sabau. Tehnicianul s-a plans de lipsa unui teren de antrenament, pe care clubul bistritean l-a vandut anul trecut unei firme din Germania, interesata sa deschida in zona un supermarket.
×
Subiecte în articol: sport