x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Iul 2005   •   00:00

"Conducerea CFR poate prelua si pe Real"


Presedintele LPF, Dumitru Dragomir (foto), a declarat ca oficialii gruparii CFR Cluj au dat dovada de profesionalism. "Am spus de mult ca am incredere in CFR Cluj, care se va bate chiar si pentru titlu. Le ghicesc al dracului de bine. Calificarea clujenilor nu este doar meritul lui Dorinel Munteanu, ci al intregii conduceri, care poate sa preia si pe Real Madrid. Performanta echipei CFR Cluj, jocul formatiilor Poli Timisoara, Steaua, Dinamo sau Rapid imi dau incredere ca va fi un campionat mai bun. Oamenii vor veni la stadion", a concluzionat Dragomir.

JUNIORI. Romania a obtinut trei medalii de aur la Campionatele Europene de tenis de masa pentru juniori si cadeti de la Praga. Daniela Dodean si Elizabeta Samara au castigat finala de dublu, in timp ce, la simplu, finala a fost adjudecata de Dodean in dauna colegei sale, cu 4-1. Prima a castigat si finala probei de dublu mixt, alaturi de portughezul Marco Freitas. De asemenea, Ancuta Bobocel s-a clasat a doua in proba de 3.000 de metri obstacole la Campionatele Europene de atletism pentru juniori de la Kaunas. Iar reprezentativa feminina de baschet Under 16 a Romaniei s-a calificat in sferturile Campionatului European (Divizia B), din Letonia.

TENIS. Victor Hanescu ocupa locul 36, cu 109 puncte, in clasamentul Indesit ATP 2005 Race. Andrei Pavel ocupa pozitia 68, cu 62 de puncte. In clasamentul Indesit ATP Entry Ranking, Hanescu ocupa pozitia a 52-a, cu 665 de puncte, iar Andrei Pavel se mentine pe locul 41, cu 825 de puncte. Razvan Sabau se afla pe 81, cu 492 puncte.

LPF. Conducatorii echipelor din Divizia A au votat ieri, in cadrul Adunarii Generale a LPF, ca actualul contract pentru drepturile TV sa ramana in vigoare pana in 2007. Seful Ligii, Dumitru Dragomir, l-a ironizat pe presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, subalternul lui George Copos, initiatorul Hotararii de Guvern in urma careia LPF nu mai poate negocia drepturile TV: "Era unul contra 15. Cand i-a vazut pe toti cu mana pe sus, a ridicat-o si el".

×
Subiecte în articol: sport