x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Iul 2005   •   00:00

Savoldelli a castigat etapa a 17-a


Rutierul italian Paolo Savoldelli (foto), de la Discovery Channel, a castigat ieri etapa a 17-a a Turului Frantei, desfasurata pe o distanta de 239,5 kilometri, intre localitatile Pau si Revel. Dupa 17 runde, in clasamentul general continua sa conduca americanul Lance Armstrong, care este foarte aproape de cea de-a saptea victorie consecutiva in Marea Bucla. Inainte de etapa de ieri, Alexander Vinokourov a anuntat ca nu doreste sa-si prelungeasca acordul cu T-Mobile. Ciclistul din Kazahstan ar putea semna cu Discovery Channel.

CLASAMENT FIFA. Nationala Romaniei ocupa locul 31, cu o pozitie mai sus decat luna trecuta, cu 651 de puncte, in clasamentul FIFA. Adversarele Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale din 2006 se afla pe urmatoarele locuri: Olanda - 3, Cehia - 4, Finlanda - 43, Macedonia - 94, Armenia - 119 si Andorra - 135.

TENIS DE MASA. Echipa de junioare a Romaniei a cucerit medalia de argint la Campionatele Europene de tenis de masa de la Praga. Echipa noastra, formata din Daniela Dodean, Elizabeta Samara, Andreea Mamaliga si Alexandra Chirametli, a fost invinsa in finala de campioana en-titre, Spania, cu 3-0. In competitia rezervata cadetelor, echipa Romaniei a castigat medalia de bronz.

TENIS. Andrei Pavel a fost eliminat in turul doi al turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii in valoare de 611.250 de euro. Pavel a pierdut, scor 7-5, 3-6, 1-6, in fata cehului Tomas Zib. In cadrul aceluiasi turneu, Razvan Sabau a fost eliminat, tot in turul secund si tot in fata unui jucator ceh, dupa 6-4, 4-6, 0-6 cu Jiri Novak. Victor Hanescu s-a calificat in turul doi al turneului de la Amersfoort (Olanda), dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro. In primul tur, Hanescu l-a invins, scor 6-4, 7-5, pe olandezul Steven Korteling. Meciul din turul doi al competitiei, disputat ieri, impotriva argentinianului Agustin Calleri, a fost intrerupt cand Hanescu era condus cu 7-6, 3-2.

FOTBAL PE PLAJA. La capatul unui meci spectacol, Jurnalul National a castigat al doilea meci din Cupa Presei la fotbal pe plaja Ben-Q, 10-4, cu Libertatea. Golurile formatiei noastre au fost marcate de Ovidiu Bindea (7), Mihai Igirosanu (2) si Sorin Dobrita. Din pacate, farmecul competitiei a fost stricat de organizatori, deoarece au programat toate cele 4 meciuri din grupa ale agentiei Mediafax, care nu mai poate pierde primul loc. Organizatorii au anuntat cu mare intarziere ca din grupa se califica doar prima clasata.

RAPIRE. Antrenorul argentinian al echipei Cruz Azul, Ruben Omar Romano, a fost rapit marti de cinci persoane necunoscute, in timp ce parasea sediul clubului. Rapirile pentru rascumparare sunt extrem de frecvente in Mexic, mai ales la Ciudad de Mexico. Persoanele sechestrate sunt tinute cateva zile sau saptamani de rapitori. Pe langa activitatea de tehnician, Romano este si proprietarul mai multor restaurante.

×
Subiecte în articol: sport