x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Iul 2005   •   00:00

FRF ajuta sinistratii cu malai, faina si ulei


Dupa ce presa a semnalat pasivitatea presedintilor FRF si LPF, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir (foto), cu prilejul licitatiei de tricouri prilejuita de "Seara Campionilor", unde s-au strans 268.000 de euro, forul de la Casa Fotbalului a simtit ca e momentul sa actioneze. Conform unui comunicat al FRF, vor fi donate in judetul Teleorman, prin intermediul Consiliului Judetean si al primariilor locale, cate o tona de zahar, malai si faina, 600 de cutii de conserve de carne, 1.000 de litri de ulei si 1.000 de sticle de apa minerala de 1,5 litri.

HANDBAL. Presedintele FRH, Cristian Gatu, a depus, ieri, la ANS, dosarul de candidatura al Romaniei pentru organizarea CM de seniori din 2009. Gatu estimeaza ca suma necesara organizarii competitiei este de aproximativ 3 milioane de euro. "Am cerut ANS sa isi dea acordul pentru acoperirea a 40% din aceasta suma, adica aproximativ 1,2 milioane de euro", a spus presedintele FRH. Orasele nominalizate pentru gazduirea meciurilor din grupe sunt Bucuresti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Brasov, Cluj si Oradea. FRH ar dori sa organizeze si doua campionate europene de tineret, pe cel masculin din 2008 si pe cel feminin din 2009.

TURUL FRANTEI. 36 de rutieri participanti la Turul Frantei au fost supusi ieri unor teste de sange. Sportivii verificati fac parte din echipele AG2R, Davitamon, Euskaltel, Fassa Bortolo si Iles Baleares. In urma controalelor, s-a decis ca toti cei 36 de ciclisti sunt apti pentru a continua competitia. Pana in prezent, in actuala editie a Marii Bucle au fost testati 165 de rutieri. Ieri a fost zi de pauza, Turul Frantei urmand sa continue azi cu etapa a 16-a, Mourenx - Pau.

SPANIA. Cosmin Contra (foto) are statut de rezerva la Atletico Madrid. Componentii lotului formatiei spaniole au evoluat intr-un meci amical, fiind impartiti in posibili titulari si posibile rezerve, iar jucatorul roman a evoluat pentru cea de-a doua echipa. Interesant este ca formatia rezervelor a castigat partida cu 4-1. Din echipa titularilor au lipsit insa cativa jucatori de baza: Fernando Torres, Mateja Kezman, Gronjkaer sau Luccin.

ANGLIA. Miliardarul rus Roman Abramovici si-a cumparat un iaht in valoare de 100 de milioane de lire sterline. Potrivit cotidianului The Sun, patronul lui Chelsea mai are trei astfel de ambarcatiuni. "Project 790", noul iaht al magnatului, a fost construit in Olanda.

"U" CRAIOVA. Numit antrenor in urma cu trei saptamani, fostul international Ovidiu Stanga e decis sa renunte la banca tehnica a oltenilor. Nemultumit de valoarea lotului si de neonorarea promisiunilor care i-au fost facute de patronat, Stanga este tentat sa accepte oferta de la divizionara secunda olandeza Helmond, care i-a trimis deja biletele de avion in vederea semnarii unui contract ca jucator. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport