x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Iul 2005   •   00:00

Rusii ii dau 1,3 milioane de euro lui Pancu


FK Moscova este interesata de serviciile lui Daniel Pancu (foto), aflat sub contract cu Besiktas Istanbul. Echipa din Rusia, la care joaca si Pompiliu Stoica, il doreste pe internationalul roman, dar nu ar fi dispusa sa plateasca si pentru transferul sau, preferand sa-i asigure un salariu mai mare. Si Sahtior, campioana Ucrainei, e interesata de Pancu. Conform site-ului ukraineansoccer, FK Moscova e dispusa sa-i ofere lui Pancu un salariu de 1,3 milioane de euro pe an, cu 500.000 mai mult decat are in prezent mijlocasul. (Roxana Lupea)

TRICOLORI. Partida Romania - Cehia va fi arbitrata de o brigada din Norvegia, avandu-l la centru pe Terje Hauge. In vederea acestei partide, antrenorii secunzi ai nationalei Romaniei, Stefan Iovan, Dan Apolzan si Gabriel Boldici vor urmari jucatorii de la Steaua, Dinamo si Farul Constanta, aflati pe lista selectionerului Victor Piturca.

VACANTA. Fosta gimnasta Daniela Silivas, care locuieste de mai multi ani in Statele Unite, se afla intr-o vacanta de o luna de zile in Deva, impreuna cu fiul sau, Jadon. Fosta campioana olimpica a vizitat, marti, sala de gimnastica din Deva. "E pacat ca generatia anilor ’80, poate cel mai bun lot din istoria gimnasticii romanesti nu este recunoscuta", a precizat Silivas, referindu-se la faptul ca in sala erau numai poze cu Nadia Comaneci si cu fetele care formeaza in prezent lotul olimpic.

ANTRENORI. Mihai Stoichita a fost numit selectioner al reprezentativei Kuweitului, a informat site-ul oficial al FIFA. El va debuta oficial pe 17 august, la Taskent, in compania echipei Uzbekistanului, in preliminariile CM-2006. Abdallah Maayouf, presedintele Federatiei din Kuweit, a declarat ca Mihai Stoichita e "un antrenor bun care a fost in stare sa obtina rezultate bune cu echipe mici".

MARCATOR. Mijlocasul George Florescu a marcat, marti, un gol in partida pe care echipa sa, Serif Tiraspol, a castigat-o, in deplasare, 4-1, in fata formatiei Sliema Wanderers, in prima mansa a turului intai preliminar al Ligii Campionilor. Florescu a inscris al treilea gol al oaspetilor, in minutul 51. Mansa retur este programata pe 19 iulie.

×
Subiecte în articol: sport