x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

13 Iul 2005   •   00:00

FC National negociaza cu Emilian Dolha


Condamnat la statutul de rezerva dupa venirea lui Danut Coman in Giulesti, portarul Emilian Dolha (foto) se gandeste serios la o despartire de Rapid. Prima grupare care si-a manifestat interesul pentru goalkeeper-ul care a cochetat intr-o vreme cu echipa nationala este FC National, care l-a pierdut pe titularul Cristi Munteanu, imprumutat de la Dinamo. Conform unor surse, intre Dolha si conducatorii "bancarilor" au avut loc deja primele discutii, iar o decizie va fi luata astazi sau maine. (Mihai Igirosanu)

TRICOLORI. Partidele echipei Romaniei cu formatiile Andorrei si Cehiei, contand pentru grupa 1 a preliminariilor Cupei Mondiale Germania 2006 vor avea loc pe Stadionul "Gheorghe Hagi", la Constanta, cu incepere de la ora 21:30, respectiv 21:00. Meciul Romania - Andorra este programat la 17 august, iar partida cu Cehia va avea loc la 3 septembrie. Partida de tineret dintre formatiile Romaniei si Cehiei se va disputa in aceeasi zi cu partida echipelor de seniori, dar la ora 17:00, pe Stadionul "Petromidia" din Navodari.

FC VASLUI. Echipa nou-promovata a finalizat transferurile jucatorilor Dejan Pesici (FC Brasov), Lucian Tarcea (FC Sibiu), Mihai Iurisniti (Apulum Alba-Iulia) si Bogdan Buhus (Universitatea Craiova). De asemenea, Irinel Voicu, de la Poli Timisoara, si Cosmin Bar, de la Apulum Alba-Iulia, urmeaza sa semneze contracte cu FC Vaslui si sa urce in cantonamentul de la Vatra Dornei. Conducerea gruparii moldovene se afla in tratative cu jucatorii Alin Vigariu si Constantin Schumacher, care au evoluat ultima oara la Universitatea Craiova.

NEAGA. Echipa engleza Wigan Athletic, nou-promovata in Premier League, a facut o oferta pentru atacantul formatiei sud-coreene Chunnam Dragons, Adrian Neaga. Conducatorii clubului englez au oferit 1,5 milioane de dolari pentru atacantul roman, care a fost cel mai bun marcator al Stelei in 2003. Wigan a terminat pe locul secund sezonul trecut in liga a doua engleza, reusind sa promoveze pentru prima data in istorie.

ATLETISM. Delegatia Romaniei de atletism tineret are ca obiectiv castigarea a doua sau trei medalii la Campionatele Europene de tineret, care se vor desfasura in aceasta saptamana la Erfurt, Germania. Atletii romani, cu varsta sub 23 de ani, vor concura in noua probe masculine si tot atatea feminine la cea de-a cincea editie a CE de tineret. Tot ieri a plecat spre Marrakesh, Maroc, lotul de juniori II care va lua parte la Campionatele Mondiale pentru atleti nascuti dupa 1988.

MANSOUR. Atacantul senegalez al echipei Poli Timisoara, Gueye Mansour, a declarat ca nu se teme de lupta pentru titularizare din sezonul viitor. El a mentionat ca mai are contract un an cu Poli Timisoara, pe care intentioneaza sa-l respecte, in ciuda zvonurilor privind un eventual transfer al sau la Rapid. (Roxana Lupea)

×
Subiecte în articol: sport