x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

11 Iul 2005   •   00:00

Lucescu a luat si Supercupa Ucrainei


Mircea Lucescu a reusit sa castige sambata, la Odessa, si Supercupa Ucrainei. Sahtior s-a impus la penalty-uri, dupa un meci incheiat 1-1 la finele timpului regulamentar, in fata rivalilor de la Dinamo Kiev. La Sahtior, doar Razvan Rat a fost titular, Marica si Stoican (foto stanga) au fost introdusi pe finalul reprizei secunde, iar Barcauan (suspendat) si Florea (neinclus in lot) au ramas la Donetk. De partea cealalta, Florin Cernat si Cristian Irimia n-au fost trecuti pe foaia de joc, iar Tiberiu Ghioane se antreneaza cu echipa a doua.

F1. Pilotul echipei McLaren-Mercedes, Juan Pablo Montoya, a castigat Marele Premiu al Marii Britanii, a 11-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, care a avut loc, ieri, pe circuitul de la Silverstone. Montoya a fost urmat de spaniolul Fernando Alonso (Renault) si de finlandezul Kimi Raikkonen (McLaren-Mercedes). Pe locurile urmatoare s-au clasat italianul Giancarlo Fisichella (Renault), britanicul Jenson Button (BAR-Honda), Michael Schumacher (Ferrari), brazilianul Rubens Barrichello (Ferrari) si germanul Ralf Schumacher (Toyota). Pilotii si reprezentantii echipelor participate au tinut un minut de reculegere in memoria victimelor atentatelor de la Londra. Circuitul de la Silverstone se afla la mai putin de 200 de kilometri de Londra.

CICLISM. Ieri, dupa runda a 9-a din Turul Frantei, Lance Armostrong a pierdut tricoul galben in favoarea germanului Jens Voigt. Celebrul rutier a coborat pe locul trei in ierarhia generala, locul secund fiind detinut acum de Christophe Moreau. Intre primii 10 clasati diferentele de timp sunt foarte mici, intre ocupantul locului 10 si liderul Voigt existand o diferenta de doar 4 minute si 5 secunde. Urmatoarea etapa va porni de la Grenoble si se va opri la Courchevel, ciclistii avand de parcurs 192,5 km.

"U" CRAIOVA. La amicalul cu Dacia Mioveni, pierdut de Universitatea (1-2), a fost prezent si Claudiu Raducanu (foto), fost jucator al Stelei. Raducanu, care si-a reziliat contractul cu Espanyol Barcelona, formatie care il imprumutase in sezonul trecut la formatia germana Arminia Bielefeld, a fost ofertat de patronul Universitatii, Adrian Mititelu, de a juca sub culorile alb-albastre. "Daca ar fi sa joc la o echipa din Romania, ar fi Universitatea, apoi Steaua. Dar cred ca mai am cativa ani de jucat afara", a spus Raducanu. Altfel, se pare ca Bornescu ar putea ajunge la Steaua, dupa ce Martin Tudor a plecat la CFR Cluj. (Mario Morcov)

OTELUL. Antrenorul Mihai Stoichita a demisionat de la Otelul Galati in urma unei ultime discutii purtate cu conducerea clubului si cu un reprezentant al combinatului "Mittal Steel". Aseara, Stoichita a purtat ultimele negocieri pentru preluarea unei echipe nationale din Asia, el urmand a pleca in aceasta dimineata spre tara unde va profesa in urmatorul sezon. "Am plecat, pentru ca una am vorbit si alta s-a facut. Nu se mai putea lucra in acele conditii. Otelul risca sa retrogradeze", a precizat Mihai Stoichita.

STEAUA. Intr-un meci de verificare, disputat aseara in Austria, campioana tarii a invins echipa poloneza Zaglebie cu 2-1. Golurile romanilor au fost inscrise in prima repriza de Nesu si Ogararu.

×
Subiecte în articol: sport