x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

09 Iul 2005   •   00:00

Martin Tudor lasa Steaua pentru CFR Cluj

Portarul Martin Tudor, aflat la final de contract cu Steaua, a parasit ieri-dimineata cantonamentul campioanei din Austria si trateaza cu CFR Cluj, echipa antrenata de fostul sau coechipier, Dorinel Munteanu. "Avem o intelegere cu Martin Tudor si, in cazul unei oferte, el poate sa plece", a declarat presedintele executiv Mihai Stoica pe site-ul oficial al gruparii din Ghencea. "Plecarea lui Tudor nu ne va afecta, pentru ca, in cel mai scurt timp posibil, va fi achizitionat un nou portar", a mai precizat Stoica. CFR Cluj a confirmat negocierile cu portarul.

POLI TIMISOARA. Internationalul venezuelean Ricardo David Paez va evolua in viitorul sezon la echipa Poli Timisoara. Ricardo Paez, fiul selectionerului venezuelean Richard Paez, a evoluat sezonul trecut pentru formatia columbiana Deportivo Pereira, la care fusese imprumutat de Bani Yas din Emiratele Arabe Unite. Mijlocasul, in varsta de 27 de ani, a confirmat transferul la Poli, echipa cu care a semnat o intelegere pe doi ani cu posibilitatea de prelungire pentru inca un sezon.

RAPID. Presedintele executiv al clubului Rapid, Dinu Gheorghe, s-a declarat multumit de campania de achizitii a formatiei pe care o conduce. "Mai avem inca o tinta si dupa aceea inchidem campania de transferuri. Nu vreau sa va spun despre cine este vorba si nici pe ce post joaca. In proportie de 90 la suta ne-am indeplinit obiectivele legate de transferuri", a spus Dinu Gheroghe la finalul partidei amicale pe care Rapid a castigat-o joi cu scorul de 4-1, in fata echipei a doua a clubului giulestean.

CICLISM. Rutierul italian Lorenzo Bernucci, de la echipa Fassa Bortolo, a castigat joi etapa a sasea a Turului ciclist al Frantei, care s-a desfasurat pe distanta de 199 de kilometri, intre localitatile Troyes si Nancy. Etapa a sasea a Turului Frantei a fost marcata de numeroase cazaturi in chiar ultimul kilometru al cursei, provocate de caderea francezului Christophe Mengin. Acesta a suferit un traumatism la nivelul ochiului stang, fara a avea insa leziuni. Americanul Lance Armstrong (Discovery Channel) si-a pastrat tricoul galben, ocupand in continuare primul loc in clasamentul general.

BASCHET. Echipa nationala de baschet feminin a Romaniei a fost invinsa, 69-37 (37-20), de formatia similara a Ungariei, intr-o partida din cadrul CE U20, ce se desfasoara la Brno, Cehia.

FUTSAL. Campioana Romaniei la futsal, formatia ACS Odorheiu Secuiesc, va disputa primul tur de calificare al UEFA Futsal Cup in cadrul unui turneu, programat in perioada 8-13 octombrie, la Riga (Letonia). In urma tragerii la sorti, echipa Odorheiu Secuiesc a fost repartizata in prima grupa preliminara alaturi de formatiile Dorozhnik Minsk (Belarus), Kairat Almaty (Kazakhstan) si Raba Riga (Letonia), gazda turneului. Castigatoarele celor opt grupe ale primului tur preliminar vor accede in turul secund de calificare al competitiei. (Roxana Lupea)

×
Subiecte în articol: sport