x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Iul 2005   •   00:00
TURUL FRANTEI. Australianul Robbie McEwen, de la echipa Davitamon, a castigat la sprint etapa a cincea a Turului Ciclist al Frantei, care s-a desfasurat pe distanta de 183 de kilometri, intre localitatile Chambord si Montargis. In clasamentul general conduce ciclistul american Lance Armstrong (Discovery Chanel).

FOTBAL PE PLAJA. Jurnalul National a pierdut la capatul unui meci dramatic, cu 10-7, prima partida din Cupa Presei la fotbal pe plaja Ben-Q, impotriva echipei agentiei Mediafax. Golurile echipei noastre au fost marcate de Ovidiu Bindea (5) si Mihai Igirosanu (2). Din grupa mai fac parte Gazeta Sporturilor, Libertatea si Sport Total.

POLI TIMISOARA. Incepand de ieri, australianul Jonathan McKain este oficial jucatorul lui Poli Timisoara, dupa ce a semnat cu gruparea de pe Bega un contract pe trei ani. Anton Dobos nu a dorit sa dezvaluie suma de transfer a fundasului in varsta de 22 de ani, dar a precizat ca in contul tranzactiei nu au intrat si Mircea Oprea, Marin Constantinescu si Aurelian Dumitru, doriti de FC National. "Nu a fost nici un schimb, s-a platit o suma si atat", a explicat Dobos.

RAPID. Mijlocasul pitestean Emil Dica a semnat un contract pe patru ani cu gruparea giulesteana. Dica va incasa un salariu de 50.000 de dolari pe sezon, dublu fata de cel pe care il avea la FC Arges. Fostul international de tineret va purta la Rapid tricoul cu numarul 13.

OLIMPIADA. Presa franceza apreciaza ca victoria Londrei in fata Parisului in cursa pentru organizarea JO din 2012 trebuie perceputa ca o alegere politica si economica ce simbolizeaza succesul personal al premierului britanic Tony Blair. France Soir critica metodele de vot: "CIO a luat decizii socante care nu au nici o legatura cu sportul si cu atat mai putin cu exigentele unui dosar de candidatura".

×
Subiecte în articol: sport