x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Iun 2005   •   00:00

Cu Cehia se joaca tot la Constanta

FRF a anuntat ca ultimul meci al Romaniei din preliminariile CM 2006, cu Cehia, de pe 3 septembrie, se va juca la Constanta, pe stadionul "Gheorghe Hagi". Hotararea a fost luata la propunerea selectionerului Victor Piturca, care a fost multumit de sustinerea publicului constantean la partida cu Armenia, de acum doua saptamani. Meciul echipelor de tineret se va disputa in aceeasi zi cu partida nationalelor mari, pe stadionul "Petromidia" din Navodari. Orele de disputare ale celor doua partide urmeaza sa fie stabilite ulterior de FRF.

TRANSFER. Internationalul portughez Luis Figo ar putea fi transferat de la Real Madrid la gruparea germana VfB Stuttgart, sustine cotidianul Stuttgarter Zeitung. Potrivit sursei citate, mijlocasul portughez, in varsta de 32 de ani, ar urma sa-l inlocuiasca pe Alexander Hleb, jucator dorit de Arsenal Londra.

DECES. Un arbitru de la Campionatele de Altetism ale SUA, care se desfasoara la Carson, a murit dupa ce a fost lovit de o greutate lansata de un atlet. Arbitrul amator Paul Suzuki, in varsta de 77 de ani, a fost lovit in cap de o greutate pe parcursul antrenamentelor, inainte de inceperea competitiei. Suzuki a decedat in Ambulanta care il transporta la spital. Identitatea atletului care a lansat greutatea nu a fost dezvaluita.

TENIS. Andrei Pavel si Victor Hanescu au fost invinsi in turul doi al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Pavel a pierdut, scor 3-6, 7-6 (7/4), 6-4, 7-6 (7/4), in fata suedezului Thomas Johansson, cap de serie numarul 12, iar Hanescu a fost eliminat de francezul Sebastien Grosjean, favoritul numarul 9, care s-a impus cu 6-3, 6-4, 6-2.

CHELSEA. Patronul lui Chelsea, Roman Abramovici, a comandat un autocar blindat, in valoare de 600.000 de lire sterline, pentru echipa antrenata de Jose Mourinho, a anuntat cotidianul The Sun. Autocarul va fi fabricat de o firma americana si va fi similar cu cel folosit de presedintele George W. Bush in timpul campaniei electorale. Abramovici doreste ca autocarul sa fie dotat cu mese de masaj si cu un bazin pentru hidroterapie.

CUPA CONFEDERATIEI. Astazi, in prima semifinala a competiei, Germania va intalni Brazilia, de la ora 19:00. A doua semifinala, Mexic - Argentina, va avea loc maine, de la aceeasi ora. Ambele meciuri vor fi transmise in direct de TVR 1.

×
Subiecte în articol: sport