x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Iun 2005   •   00:00

Inter Milano insista pentru Cristi Chivu

Conducatorii lui Inter Milano au facut o noua oferta pentru transferul lui Cristi Chivu: 10 milioane de euro plus doi jucatori, Andy van der Meyde si Marco Materazzi. AS Roma pare gata sa inceapa tratativele, mai ales dupa esuarea tratativelor cu Juventus pentru vanzarea lui Cassano. Mai mult, formatia romana pare asigurata in defensiva, dupa ce a reusit transferul ghanezului Samuel Kuffour de la Bayern München si este aproape de a-l aduce pe brazilianul Felipe de la Udinese. Pentru transferul lui Chivu, AS Roma cere 15 milioane de euro.

FORMULA 1. Organizatorii Marelui Premiu al Statelor Unite au anuntat ca nu vor returna banii platiti de spectatori pentru bilete. La cursa desfasurata duminica trecuta la Indianapolis au participat doar sase monoposturi, sapte echipe fiind sfatuite de producatorul de pneuri Michelin sa nu ia startul, deoarece nu le putea garanta securitatea.

STEAUA. Viitorul antrenor al Stelei, Oleg Protasov, a declarat intr-un interviu acordat publicatiei ucrainene Sport-Express ca, prin venirea sa in Ghencea si prin prezenta lui Mircea Lucescu la Sahtior, Romania si Ucraina fac schimb de experienta. "Cred ca pentru antrenorii romani care, cu siguranta, viseaza sa pregateasca cea mai buna echipa din tara nu va fi o incantare sosirea mea. Pentru fani, cel mai important lucru este ca echipa sa castige. Eu privesc lucrurile din acest punct de vedere: la Sahtior Donetk este antrenor Lucescu, la Steaua - Protasov. Facem schimb de experienta", a spus Protasov.

DEZMINTIRE. Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a negat ca poarta negocieri pentru preluarea postului de selectioner al Turciei, cum a scris cotidianul Milliyet in numarul de ieri. "Nu m-am intalnit cu nici un presedinte de federatie turca sau altceva. Eu sunt sub contract cu Sahtior si nu am de gand sa plec de aici. Aici m-am intalnit cu presedintele lui Besiktas, Yildirim Demiroren, pentru ca vrea sa transfere un jucator italian, atata tot", a explicat Lucescu. Tehnicianul Ersun Yanal a fost demis miercuri din functia de antrenor principal al reprezentativei Turciei.

ARGENTINA. Diego Armando Maradona a fost numit in functia de vicepresedinte al departamentului sportiv la Boca Juniors, clubul la care a cunoscut consacrarea fostul fotbalist argentinian. Maradona, in varsta de 44 de ani, isi va prelua atributiile de la 1 august, urmand sa se ocupe de recrutarea jucatorilor.

ITALIA. Directorul general al clubului Juventus Torino, Luciano Moggi, a declarat miercuri ca gruparea torineza nu are bani pentru a-l achizitiona pe atacantul echipei AS Roma, Antonio Cassano. "Ne place jucatorul, dar nu avem bani. Roma este dispusa sa-l vanda pe Cassano, dar nu accepta jucatori la schimb", a spus Moggi. Juventus a facut pentru Cassano o oferta de 15 milioane de euro plus unul dintre jucatorii Adrian Mutu sau Fabrizio Miccoli.

×
Subiecte în articol: sport