x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Iun 2005   •   00:00

"Razboinicul luminii" din nou la Parchet

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost audiat ieri dimineata de procurorii militari, in dosarul cu privire la schimbul a doua terenuri pe care l-a facut cu Ministerul Apararii Nationale, in anul 1999. La finalul celor patru ore de audieri, Becali a declarat ca este nevinovat, ancheta fiind "comandata politic". El a spus ca acea afacere a fost una legala, mai mult, schimbul fiind in defavoarea sa, deoarece terenul din Baneasa era revendicat de fostii proprietari, pe care i-a despagubit pana in prezent cu sume de peste un miliard de lei.

STEAUA. Steaua va efectua, in perioada 4-17 iulie, un stagiu de pregatire in statiunea montana Kaprun din Austria, timp in care va disputa trei partide de verificare, printre care si una impotriva campioanei Sloveniei, ND Gorica. Inainte de startul in Liga Campionilor, Steaua va mai disputa un amical pe 20 iulie, in tara, cel mai probabil impotriva unei divizionare B.

FOTBAL PE PLAJA. Prima editie a Campionatului National de fotbal pe plaja va debuta maine cu turneele de calificare, care vor avea loc in perioada 24 iunie-14 august, la Bucuresti si Mangalia. Presedintele subcomisiei de fotbal pe plaja din cadrul FRF, Dan Robe, a declarat ca, din cauza numarului mare de solicitari, perioada de inscriere la aceasta competitie a fost prelungita si in luna iulie.

POLI TIMISOARA. Achizitiile timisorenilor din aceasta vara, Adrian Olah si Dan Galdean, vor fi prezentate oficial maine, cu ocazia reunirii echipei. "Am venit la Timisoara pentru a o ajuta pe Poli sa faca performanta", a spus Olah, care se va reintalni la Poli cu cu fostii sai colegi Caramarin, Popa, Canu, Ovidiu Petre si Gigel Coman: "Imi pare putin rau ca voi pleca de la FC National. Ma consolez ca voi ajunge la o echipa care are un public extraordinar."

ECHIPA NATIONALA. Reprezentativa Finlandei, adversara Romaniei in preliminariile CM 2006, a ramas fara antrenor. Selectionerul Antti Muurinen a fost demis in urma esecului din meciul cu Olanda, scor 0-4, disputat in urma cu doua saptamani. Federatia de la Helsinki a anuntat ca va evalua toti potentialii candidati si ca va numi un nou antrenor pe 21 iulie. Muurinen se afla pe banca tehnica a Finlandei din 2000 si avea contract pana la finalul acestei campanii de calificare. In alta ordine de idei, FRF a anuntat ca partida Romania - Andorra, din preliminariile CM 2006, programata pe 17 august, se va juca la Constanta, pe stadionul "Gheorghe Hagi".

"U" CRAIOVA. La reunirea de ieri ai echipei au fost prezenti peste 30 de jucatori, printre noutati numarandu-se fotbalistii veniti de la Caracal, dar si irakianul Jaber Salih. La reunirea a mai venit Lutu, care va ramane la echipa, dar si V. Stancu (FC Vaslui) si Catalin Craciunescu, caruia i-a expirat imprumutul la Pandurii Tg. Jiu. Astazi este asteptat sa se prezinte la antrenamente si Alexandru Piturca. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport