x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

22 Iun 2005   •   00:00

Aliuta negociaza cu Genclerbirligi

Refuzat de antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, care l-a trimis sa se antreneze cu echipa "satelit", mijlocasul Marian Aliuta e foarte aproape de a semna un contract cu echipa turca Genclerbirligi. Jucatorul se afla deja la Ankara, unde discuta impreuna cu un impresar termenii transferului, afacerea urmand a se finaliza intr-un fel pana vineri. Intr-o prima faza, conducerea rapidista a solicitat in schimbul lui Aliuta suma de 175.000 de dolari, adica exact cat platise Stelei pentru achizitionarea sa. (Mihai Igirosanu)

CRAIOVA. Irakianul Jaber Salih, in varsta de 22 de ani, este primul jucator transferat de Universitatea Craiova in aceasta vara. Noua achizitie vine de la Gloria Buzau, unde in sezonul trecut a evoluat in 8 partide, marcand 6 goluri. Salih joaca atacant si este un fotbalist masiv, masurand 1,90 metri. In alta ordine de idei, sosirea grupului de jucatori de la FC Caracal pare sa fi cazut. Dupa ce initial ajunsesera la un acord cu Adrian Mititelu, actionarii echipei din Caracal, George Ilinca si Jahani Farid, pretind acum 900.000 de euro in schimbul celor 6 fotbalisti. (Mario Morcov)

RUGBY. Dinamovistul Cosmin Ratiu risca o suspendare de 12 etape dupa ce l-a lovit pe stelistul Bogdan Zebega in finala Cupei Romaniei. In minutul 38 al meciului, castigat de Steaua cu 36-16, Ratiu l-a lovit cu piciorul pe stelistul Bogdan Zebega, aflat la pamant. Sedinta Comisiei de Disciplina a FRR care va analiza acest caz este programata astazi, la ora 16:30.

BMW. Automobile Bavaria, importator unic al marcii BMW in Romania, a organizat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Breaza, cea de-a treia editie a turneului national BMW International Golf Cup. Evenimentul gazduit de Clubul de Golf "Lac de Verde" a reprezentat etapa de calificare pentru finala mondiala si s-a desfasurat sub egida Federatiei Romane de Golf. Concursul a fost castigat de Libero Catalano la Categoria I si de Septimiu Valasutean la Categoria II. Cei doi s-au calificat pentru finala mondiala ce se va desfasura anul acesta la Phuket, in Thailanda, in perioada 28 noiembrie-3 decembrie. La Breaza a fost prezent si antrenorul Gica Hagi, care reprezinta imaginea marcii BMW in Romania.

CUPA CONFEDERATIILOR. Ultimele doua meciuri din grupa B a competitiei organizate in Germania, Grecia - Mexic si Japonia - Brazilia, se vor disputa azi. Mexicanii sunt deja calificati in semifinale, in timp ce brazilienii se lupta direct cu niponii pentru un al doilea loc in penultimul act. Grecia a fost deja eliminata.

FC VASLUI. Finantatorul Adrian Porumboiu a decis sa interzica corespondentului Gazetei Sporturilor la Vaslui, Cristi Lapa, intrarea pe stadionul Municipal, care nu se afla in proprietatea omului de afaceri, ci a autoritatilor locale. "Mi-au zis cei de la Politia de Proximitate ca au primit ordin de la Adrian Porumboiu sa aiba grija sa nu mai calc pe stadion. Nu stiu cu ce drept a facut acest lucru", a declarat Cristi Lapa.

×
Subiecte în articol: sport