x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Iun 2005   •   00:00

Protasov n-a semnat contractul cu Steaua

Oleg Protasov nu a semnat ieri contractul cu Steaua, parafarea intelegerii fiind amanata. Patronul Gigi Becali declarase duminica ca toate clauzele contractului au fost clarificate, tehnicianul urmand a semna a doua zi. Antrenorul ucrainean a vizitat ieri-dimineata baza din Ghencea, impreuna cu Mihai Stoica. Dupa ce cei doi s-au intors la Hotelul Marriott, presedintele executiv al Stelei a declarat ca intelegerea va deveni oficiala abia saptamana viitoare: "Contractul nu a fost semnat inca. Cand se va intampla acest lucru vom anunta".

FORMULA 1. Michael Schumacher a castigat duminica seara prima sa cursa din acest sezon, fiind urmat de coechipierul sau de la Ferrari, Rubens Barrichello. Marele Premiu al Statelor Unite a fost marcat insa de boicotul celor sapte echipe care folosesc pneuri Michelin - Toyota, Renault, McLaren-Mercedes, BAR-Honda, Sauber-Petronas, Williams-BMW si Red Bull-Cosworth - astfel ca numai sase piloti s-au prezentat la start, cei de la Ferrari, Jordan si Minardi. Cele sapte echipe au boicotat cursa de pe circuitul de la Indianapolis, in semn de protest pentru faptul ca FIA nu le-a permis schimbarea pneurilor sau instalarea unei sicane inaintea virajelor 12 si 13, dupa accidentul lui Ralf Schumacher de vineri.

NUNTA. Internationalul italian Francesco Totti, coechipier cu Cristi Chivu, s-a casatorit duminica, la Roma, cu vedeta de televiziune Ilary Blasi. Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Santa Maria de Aracoeli, aflata in Piazza Venezia. La festivitate au fost prezenti toti componentii formatiei "giallorossa" alaturi de staff-ul tehnic si conducerea clubului. Afluenta de public, fani ai Romei sau turisti, au determinat autoritatile italiene sa blocheze circulatia in zona inca de la primele ore ale diminetii. Dupa ceremonia religioasa, cei 400 de invitati au participat la o petrecere, la Castello della Crescenza.

TRATATIVE. Potrivit agentiei Datasport, directorul general al lui Juventus, Luciano Moggi, se va intalni in aceste zile cu oficialii Romei pentru a negocia transferul lui Antonio Cassano la Torino. Se pare ca oferta definitiva inaintata de "bianconeri" cuprinde 15 milioane de euro plus Adrian Mutu. Chiar daca "Briliantul" ar ajunge la Roma, nu e inca sigur ca el va fi coechipier cu Cristi Chivu, pentru ca acesta din urma ar putea pleca. Gazzetta dello Sport scrie ca n-ar fi exclus ca gruparea "giallorossa" sa cedeze pana la urma ofensivei celor de la Inter Milano, care si-au manifestat public interesul pentru internationalul roman.

LICENTE. Comisia pentru acordarea licentei de agent de jucator din cadrul FRF a decis ieri, in unanimitate de voturi, retragerea licentei de impresar pentru Marcel Puscas, Rodion Camataru si Andreea Traistariu. Potrivit FRF, aceasta hotarare a fost luata pentru ca cei trei nu si-au reinnoit polita de asigurare.

×
Subiecte în articol: sport