x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

15 Iun 2005   •   00:00

Petrescu ii raspunde azi lui Porumboiu

Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a discutat zilele trecuta cu tehnicianul Sportului Studentesc, Dan Petrescu, conditiile in care acesta ar putea prelua formatia moldava. Vasluianul a acceptat conditiile "Bursucului" si urmeaza sa primeasca astazi un raspuns din partea antrenorului. Dan Petrescu este dispus sa paraseasca Regia din cauza faptului ca patronul Vasile Siman nu a achitat salariile jucatorilor pe ultimele 4 luni. Prin aceasta mutare, Porumboiu incearca sa-i ademeneasca la Vaslui pe Mazilu, Bucur si Lazar.

BASCHET. Desi castigarea campionatului ii permite sa joace in Euroliga masculina de baschet, Asesoft Ploiesti se va inscrie in sezonul viitor in FIBA Cup. Directorul general al Asesoft, Alexandru Iacobescu, a declarat ca a ales sa se inscrie in FIBA Cup, competitie superioara FIBA Europe Cup, competitie castigata de gruparea ploiesteana in acest sezon, deoarece nu indeplineste conditiile necesare pentru a evolua in Euroliga. Printre conditii se numara o sala de joc de cel putin 5.000 de locuri, o instalatie de iluminat performanta, precum si o alta arena, pentru situatii de urgenta.

POLI TIMISOARA. Unul dintre liderii galeriei, Marius Babuciu, a declarat ca evolutia echipei in repriza a doua a meciului cu Steaua "lasa mult de banuit". "Daca pierdeam acest meci, dar se juca la fel pe toata durata celor 90 de minute, nu era absolut nici o problema. A fost insa o repriza a doua destul de modesta, care, sincer, lasa mult de banuit. Nu vrem sa ne dam cu parerea pana nu vom avea si noi o discutie cu domnul Olaroiu, fiindca dansul reprezinta pentru noi garantia ca la Timisoara se vrea performanta", a spus liderul Commando Viola.

CONTRA. Cosmin Contra a declarat, intr-o emisiune a unui post de televiziune, ca a fost anuntat de Atletico Madrid sa se prezinte, pe 6 iulie, la pregatirile echipei. Fundasul a precizat ca ar dori sa-si onoreze contractul cu Atletico, care mai este valabil inca doi ani, dar nu exclude nici posibilitatea de a fi imprumutat la o alta echipa, variantele vehiculate fiind AS Roma si Deportivo La Coruna. Inainte de a veni la Poli Timisoara, Contra a fost imprumutat in prima parte a sezonului trecut la West Bromwich Albion.

OLANDA. Internationalul olandez Robin van Persie a fost retinut, luni seara, in urma unei plangeri pentru viol. Purtatorul de cuvant al Parchetului din Rotterdam a precizat ca plangerea depusa impotriva fotbalistului se refera la fapte petrecute in acest an, insa nu a dorit sa ofere alte informatii in acest caz. Van Persie, 21 de ani, evolueaza la Arsenal din sezonul trecut, el fiind transferat de la Feyenoord. Atacantul a evoluat o jumatate de ora in partida Olanda - Romania, scor 2-0, disputata pe 4 iunie, la Rotterdam.

×
Subiecte în articol: sport