x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Iun 2005   •   00:00

Racanel s-a transferat la LR Ahlen

Catalin Racanel a semnat un contract pe doua sezoane cu gruparea LR Ahlen, din liga a doua germana, dupa ce in sezonul trecut a evoluat la Eintracht Trier, formatie care a retrogradat in al treilea esalon. Racanel, in varsta de 28 de ani, va redeveni astfel coechipier cu Nico Patschinski, care a semnat tot un contract pe doi ani, cei doi evoluand impreuna la Eintracht Trier si la FC St. Pauli. Catalin Racanel a evoluat in 72 de partide in 2.Bundesliga, marcand 13 goluri. El are si sapte partide jucate in prima liga, pe cand evolua la St. Pauli.

FORMULA 1. Kimi Raikkonen a castigat Marele Premiu al Canadei, a opta cursa a sezonului. Pilotul de la McLaren-Mercedes a profitat de descalificarea columbianului Juan Pablo Montoya, castigand cu ceva mai mult de o secunda avans fata de campionul mondial en-titre, Michael Schumacher. Pe locul al treilea a sosit coechipierul lui Schumacher de la Ferrari, brazilianul Rubens Barrichello.

POLI IASI. Presedintele clubului, Marius Stan, a declarat la banchetul organizat cu ocazia sfarsitului de campionat ca politica de transferuri din aceasta vara se va baza pe jucatori straini. "Avem o baza de jucatori destul de buna. In aceasta vara, unii probabil nu vor mai dori sa continue cu noi, iar la altii vom renunta noi. In ceea ce priveste transferurile, orientarea noastra este spre exterior. Jucatorii straini stiu intr-adevar ce inseamna greul", a spus Stan.

BOX. Mike Tyson si-a anuntat retragerea din activitate dupa infrangerea din meciul cu irlandezul Kevin McBride, fostul campion mondial la categoria grea dorind acum sa participe la misiuni caritabile. "Ar trebui sa ma fac util. Mi-ar placea sa-mi aduc contributia la ceva. Voi vedea daca exista posibilitatea ca eu sa calatoresc ca misionar", a precizat Tyson.

TENIS. Victor Hanescu se mentine pe locul 36, cu 99 de puncte, in clasamentul ATP din acest an. Andrei Pavel a coborat doua pozitii si ocupa in prezent locul 59, cu 55 de puncte. In alta ordine de idei, Razvan Sabau, cap de serie numarul 2, a castigat turneul challenger de la Kosice (Slovacia), dotat cu premii in valoare totala de 21.250 de euro. In finala, Sabau l-a invins cu 6-1, 6-2 pe polonezul Adam Chadaj.

×
Subiecte în articol: sport