x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

10 Iun 2005   •   00:00


  • 11 iunie 2005
  • RUGBY. Partida Romania - Portugalia, din cadrul Cupei Europei a Natiunilor la Rugby, se va disputa pe arena Ghencea II, cu incepere de la ora 18:30, fiind decalata cu 30 de minute fata de ora stabilita initial din motive de securitate, deoarece la aceeasi ora se disputa meciul Steaua - Poli Timisoara, din ultima etapa a Diviziei A la fotbal. Intalnirea dintre reprezentativele Romaniei si Portugaliei va avea loc azi, pe arena de rugby din cadrul Complexului Sportiv Steaua, intrarea fiind libera.

    ARESTAT. Fostul mare fotbalist irlandez George Best a fost retinut de politie, joi seara, fiind acuzat ca a agresat o femeie, care-l impiedica sa patrunda in locuinta fostei sale concubine. Potrivit editiei electronice a cotidianului Evening Standard, George Best a fost eliberat pe cautiune, dupa ce a petrecut mai mult de noua ore in arest. Agentul sau a declarat insa ca fostul mare jucator al lui Manchester United si al nationalei Irlandei de Nord respinge total aceste acuzatii.

    RAPID. Aflat in Romania, atacantul lui FC Nantes, Florin Bratu, a declarat ieri ca intentioneaza sa revina sub culorile Rapidului. "Voi veni inapoi, voi ramane acolo, voi merge la o alta echipa, nu stiu deocamdata. Depinde de conducatorii celor doua cluburi daca voi juca din nou in Giulesti, dar eu nu stiu nimic", a spus fotbalistul. Bratu a adaugat ca singura lui dorinta in momentul de fata este sa joace: "Nu-mi convine sa stau la echipa a doua la Nantes, vreau sa joc si sa redevin ceea ce am fost. Sunt constient ca anii trec repede pentru un fotbalist si trebuie sa profit de perioada in care sunt in stare sa intru pe gazon".

    SPORTING. Internationalul roman Marius Niculae a declarat ca doreste sa-si clarifice cat mai repede situatia la Sporting Lisabona si sustine ca nu a primit nici o oferta de prelungire a contractului sau din partea oficialilor gruparii portugheze, desi a fost de acord cu o reducere de 30% a salariului sau. "Mingea este in terenul celor de la Sporting. Ei sunt cei care fac socotelile si decid cat pot plati. Apoi, eu voi lua o hotarare", a afirmat Niculae, care este dorit la Rennes de Ladislau Bölöni. De asemenea, in cazul in care transferul sau in Franta nu se va materializa, "Sageata" este dorit la Dinamo de Cristi Borcea.

    BANCARI. Fundasul lui FC National, John McKain, a evoluat pe toata durata partidei amicale pe care reprezentativa Australiei a castigat-o joi, cu scorul de 1-0, in fata Noii Zeelande. Unicul gol al meciului a fost marcat de Simon Colosimo, in minutul 86. Un alt jucator al formatiei din Cotroceni, Michael Thwaite, a fost rezerva la acest meci, fara sa fie introdus pe teren.

    ×
    Subiecte în articol: sport