x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

09 Iun 2005   •   00:00



  • 10 iunie 2005
  • Ancheta sociala acasa la Lobont

    Tribunalul Bucuresti a dispus ieri efectuarea unei anchete sociale acasa la Bogdan Lobont (foto), pentru a vedea daca fotbalistul are conditiile necesare pentru a-si intretine copilul. Portarul nationalei a facut apel la decizia prin care copilul fusese incredintat mamei spre crestere, care il obliga si la plata a 5.000 de euro lunar ca pensie de intretinere. In cererea de incredintare, Lobont a precizat ca baietelul sau, in varsta de aproape doi ani, va fi ingrijit de o bona specializata si ca va avea conditiile materiale optime de crestere si de educare.

    ARBITRI. In ultima etapa a campionatului, Sorin Corpodean va arbitra partida FC Arges - Dinamo, iar Sebastian Coltescu a fost delegat la Steaua - Poli Timisoara, meciuri in urma carora se va decide campioana Romaniei. Partidele Sportul - Rapid si FC National - FCM Bacau, in urma carora se va stabili a treia clasata, vor fi arbitrate de Alexandru Tudor, respectiv Teodor Craciunescu.

    FALIT. Fostul tenisman croat Goran Ivanisevici, castigator al turneului de la Wimbledon in 2001, a declarat ca investitiile imobiliare pe care le-a facut in Croatia l-au ruinat. "Investitiile mele s-au dus la fund precum Titanicul. Lucrurile au mers rau inca de la inceput", a spus Ivanisevici, care s-a retras din activitate anul trecut. Ca sportiv el castigase aproximativ 19,8 milioane de dolari, adaugand ca are totusi un nivel de trai destul de bun, datorita participarii la turneele rezervate veteranilor.

    SCANDAL. Una din persoanele anchetate in scandalul de coruptie din fotbalul german, croatul Milan Sapina, a incercat sa influenteze si rezultatul unui meci din campionatul Turciei. Purtatorul de cuvant al Parchetului din Berlin a facut astfel referire la un meci disputat pe 10 aprilie 2004 intre Ankaragucu si Galatasaray, antrenata atunci de Gica Hagi. Sapina a marturisit ca s-a deplasat in Turcia pentru a discuta cu doi jucatori ai lui Ankaragucu, care au acceptat 15.000 de euro pentru a-i favoriza pe adversari. Operatiunea a fost abandonata, deoarece unul dintre cei doi fotbalisti nu a fost inclus in lotul pentru acel meci.

    POLO. Echipa nationala de polo a Romaniei a castigat primul meci din cadrul Memorialului "Mithat Hantal", dotat cu trofeul Ispolo, 17-3 cu reprezentativa Belarusului. In celelalte meciuri ale turneului, Turcia A a invins Turcia B cu 12-5, iar Ucraina s-a impus in fata Frantei, scor 6-5.

    OPERATIE. Mijlocasul echipei Real Murcia, Catalin Munteanu, a fost supus unei interventii chirurgicale si va fi indisponibil sase luni, informeaza Mundo Deportivo. Potrivit sursei, Munteanu a fost operat cu succes la ligamentul incrucisat anterior de la genunchiul stang. Desi se afla la final de contract cu gruparea spaniola, Munteanu isi va efectua perioada de recuperare tot la clubul din Murcia.
    ×
    Subiecte în articol: sport