x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Iun 2005   •   00:00


  • 4 iunie 2005
  • Piti a exersat penalty-urile cu Mutu

    Selectionerul Victor Piturca a afisat ieri un optimism rezervat inaintea meciul cu Olanda. "Avem sanse, chiar daca vom intalni un adversar valoros. Pentru mine s-a cristalizat echipa de start, desi mai sunt cateva posturi la care ma mai gandesc. Poate ca m-as multumi si cu un rezultat de egalitate, dar sansele noastre s-ar imputina", a declarat Piturca. La finele antrenamentului de ieri, Piturca a exersat penalty-urile impreuna cu Adrian Mutu, dar le-a cerut jucatorilor sa execute si lovituri libere din apropierea careului de 16 metri.

    "U" CRAIOVA. Dinel Staicu a dat un comunicat prin care a aratat o factura fiscala in valoare de 40 de milioane de lei, emisa de catre hotelul "Confort", stabilimentul unde au locuit jucatorii Universitatii inaintea meciului cu Dinamo. Cu aceasta, Staicu a vrut sa puna capat speculatiilor conform carora Gigi Netoiu, vicepresedintele clubului din Soseaua Stefan cel Mare, ar fi platit cazarea fotbalistilor craioveni.

    SPANIA. Catalin Munteanu, care va fi supus miercuri unei interventii chirurgicale la ligamentul incrucisat al genunchiului stang, isi va efectua perioada de recuperare la Real Murcia, desi contractul sau cu gruparea spaniola expira la 30 iunie, informeaza publicatia La Verdad. "Conducatorii de la Real Murcia nu vor sa-l puna intr-o situatie imposibila, astfel ca-i vor pune la dispozitie, in urmatoarele trei-sase luni, terenul de antrenament, sala de recuperare, precum si instalatiile medicale", se arata in publicatia citata.

    GIMNASTICA. Floarea Leonida s-a calificat in finala concursului individual compus din cadrul Campionatelor Europene de Gimnastica de la Debrecen, care va avea loc astazi. Leonida a ocupat locul 13 in calificari, cu un punctaj de 35.050. In concursul pe aparate, care se va desfasura duminica, tara noastra va fi reprezentata de Catalina Ponor, la sol si la barna, si de Daniela Sofronie, la paralele.

    POLI TIMISOARA. Viorel Moldovan a declarat, ieri, ca fostul campion mondial si european francez Christian Karembeu ar putea evolua din sezonul viitor la Poli Timisoara. "Am discutat cu el de mai multe ori si mi-a spus ca se gandeste la varianta Poli Timisoara. In cateva zile imi va da un raspuns, dar sunt sanse destule ca el sa vina. Om trai si om vedea. Noi suntem prieteni, dar important este ca el sa se decida si sa vrea sa vina in Romania, pentru ca mai are si alte oferte de afara", a spus Moldovan, care a fost coleg cu Karembeu la Servette Geneva.

    POLI IASI. Fotbalistii argentinieni Juan Pablo Guerrero si Sebastian Nicolas Buniva se afla de ieri in probe la formatia ieseana. Guerrero (22 de ani) este mijlocas stanga si a jucat ultima data in Mexic, la o echipa de liga a doua. Buniva (21 de ani) este atacant, ultima data evoluand la Plantel de Union de Santa Fe, in Argentina. Cei doi jucatori au fost adusi la Iasi de impresarul Marcel Popescu.
    ×
    Subiecte în articol: sport