x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Iun 2005   •   00:00


  • 3 iunie 2005
  • Prepelita este dorit de Poli Timisoara

    Pauza competitionala ce va incepe pe 12 iunie va aduce cateva transferuri de marca la Timisoara. Poli incearca sa-l aduca pe Bega pe pitesteanul Andrei Prepelita, jucator care mai este dorit si de Gigi Becali la Steaua. FC Arges cere in schimbul internationalului de tineret un milion de dolari. "Gigi Becali vorbeste mult, si de multe ori se contrazice singur. Acum cateva zile a spus ca garanteaza faptul ca Prepelita va juca anul acesta in Liga Campionilor. Eu va garantez ca el va evolua tot la FC Arges", a declarat presedintele Viorel Ilinca.

    AMENDA. Clubul Chelsea, antrenorul Jose Mourinho si fundasul lui Arsenal, Ashley Cole, considerati vinovati pentru incalcarea regulamentului FA, au fost amendati cu o suma record: in total aproape 900.000 de euro. Pentru ca a negociat in secret cu jucatorul, Chelsea a primit o amenda de 444.000 de euro. Managerul portughez, vinovat de conduita nesportiva, va trebui sa achite 296.000 de euro, iar Ashley Cole 148.000 de euro. Potrivit presei engleze, cea mai mare amenda dictata intr-un caz similar a fost de 30.000 de euro pentru Liverpool, in 2000.

    ITALIA. Liga Profesionista de Fotbal din Italia a anuntat ca incepand din sezonul viitor nu vor mai avea loc meciuri de baraj pentru stabilirea echipelor retrogradate sau a celor calificate in cupele europene, in caz de egalitate de puncte la finalul campionatului. Vicepresedintele forului, Maurizio Zamparini, a precizat ca Adunarea generala a cluburilor din Seriile A si B au luat aceasta decizie din cauza calendarului incarcat. Astfel, de acum inainte echipele aflate la egalitate vor fi despartite in functie de rezultatele directe.

    GREVA. Jurnalistii departamentului Sport din cadrul televiziunii publice italiene Rai se vor afla maine in greva in semn de protest fata de decizia conducerii postului de a ceda drepturile TV pentru CM 2006 canalului Sky, care emite in sistem pay-per-view. Rai va transmite totusi in direct meciul Norvegia - Italia din preliminariile pentru Mondialul din Germania, insa fara a asigura comentariul de specialitate.

    LIVERPOOL. Atacantul "cormoranilor", Milan Baros (foto), a deteriorat din greseala trofeul Ligii Campionilor. Potrivit cotidianului The Sun, jucatorul ceh a scapat cupa pe un pian, stricand astfel manerul. Gruparea londoneza nu intentioneaza insa sa repare trofeul. "Ne-am hotarat sa-l lasam asa pentru ca acum asta e o caracteristica a lui", a declarat custodele muzeului de la stadionul Anfield Road, acolo unde este expusa cupa.

    TENIS. Raluca-Ioana Olaru, cap de serie numarul 14, s-a calificat ieri in semifinalele probei de simplu junioare de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. In sferturi, Olaru a invins-o cu 6-2, 6-3 pe Timea Bacsinszky (Elvetia), cap de serie numarul 5. In faza urmatoare a competitiei, romanca o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Bibiane Schoofs (Olanda) si Ayumi Morita (Japonia).
    ×
    Subiecte în articol: sport