x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

01 Iun 2005   •   00:00


  • 2 iunie 2005
  • STEAUA. Formatia din Ghencea se afla pe pozitia 73 in clasamentul mondial al cluburilor (128 de puncte), stelistii urcand sase locuri in aceasta ierarhie fata de luna trecuta. Dinamo a urcat 31 de locuri, aflandu-se pe pozitia 133, cu 100 de puncte, la egalitate cu Cagliari (Italia) si Curitiba (Brazilia). Primele trei locuri in acest clasament sunt ocupate de Internazionale Milano (276 p), AC Milan (270 p) si Manchester United (259 p).

    CICLISM. Echipe din zece tari au confirmat participarea la cea de-a 42-a editie a Turului Ciclist al Romaniei, care se va desfasura in perioada 12-19 iunie, pe traseul Valenii de Munte - Miercurea-Ciuc - Targu-Mures - Sibiu - Deva - Targu-Jiu - Curtea de Arges - Balea Tunel. Vor avea reprezentanti Irlanda, Turcia, Grecia, Bulgaria, Ucraina, Olanda, Germania, Moldova, Macedonia si Romania. In afara de echipa Romaniei, la start se vor mai afla patru formatii romanesti: Dinamo Bucuresti, Intersport Miercurea-Ciuc, Mazicon Emmedue Bucuresti, CS Delma 2003 Medgidia.

    GALATASARAY. Tehnicianul Eric Gerets este noul antrenor al lui Galatasaray Istanbul, belgianul inlocuindu-l pe Gheorghe Hagi, care si-a dat demisia in urma cu cateva zile. Gerets, care in sezonul abia incheiat a antrenat in Germania pe Wolfsburg, si-a dat deja acordul pentru semnarea unei intelegeri pe doi ani, cu drept de prelungire pentru inca un sezon.

    TENIS. Perechea Madalina Gojnea/Monica Niculescu, cap de serie numarul 7, s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu junioare de la Roland Garros. Ele le-au invins, in runda inaugurala (6-1, 6-2), pe Kristina Antoniciuk/Magdalena Rybarikova (Ucraina/Slovacia).

    ×
    Subiecte în articol: sport