x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

31 Mai 2005   •   00:00


  • 1 iunie 2005
  • Dan Petrescu, la centenarul lui Chelsea

    Dan Petrescu a participat duminica seara, la Royal Opera House, la petrecerea organizata cu ocazia centenarului clubului Chelsea. Site-ul oficial al gruparii engleze scrie ca fostul international roman a fost primul jucator strain care a acumulat 200 de prezente in tricoul londonezilor. Luni seara, actualul antrenor al Sportului Studentesc a participat la emisiunea "Live from Stamford Bridge", difuzata de postul Chelsea TV, unde a vorbit despre dificultatile fotbalistilor straini de a se adapta la Londra si la cerintele la fotbalului englez.

    POLI TIMISOARA. Meciul amical pe care Poli Timisoara intentiona sa-l dispute vineri pe stadionul "Dan Paltinisanu" impotriva lui Dinamo Kiev a fost anulat in urma refuzului oficialilor ucraineni. Formatia antrenata de Cosmin Olaroiu va disputa totusi un amical vineri, conducerea purtand discutii cu cateva echipe din Serbia-Muntenegru. Pana acum Poli a incercat sa contacteze mai multe echipe pentru disputarea acestei partide, printre care Fiorentina, Ferencvaros, Debrecen si Sahtior Donetk, dar a fost refuzata de fiecare data.

    POLI IASI. Presedintele lui Poli Iasi, Marius Stan, isi doreste ca in sezonul 2006-2007 formatia sa lupte pentru participarea in cupele europene. "Mi se pare normal sa vreau ca acest sezon sa fie unul pregatitor pentru marea performanta. Nu ascund faptul ca imi doresc ca in 2006-2007, Poli Iasi sa lupte pentru o cupa europeana", a spus Stan. Presedintele gruparii iesene a precizat ca pana la sfarsitul campionatului se va sti exact daca antrenorul Ionut Popa va accepta sa ramana si daca nu cine va pregati echipa in sezonul viitor. Referitor la buget, Marius Stan a afirmat ca acesta va fi in jur de doua milioane de euro.

    STRANIERI. Paul Codrea ar putea reveni la Palermo din sezonul viitor. Potrivit site-ului "tuttomercatoweb. com", directorul sportiv al formatiei siciliene a declarat ca pentru viitorul campionat se incearca aducerea lui Codrea, a atacantului Simone Pepe de la Piacenza si a gemenilor Antonio si Emanuele Filippini de la Lazio Roma, toti imprumutati in sezonul trecut. Palermo va evolua in sezonul viitor in Cupa UEFA, dupa ce a terminat pe locul sase in campionat. In schimb, actuala echipa a lui Codrea, AC Torino, se afla pe locul patru in Serie B cu sanse mari de promovare.

    FOTBAL PE PLAJA. Comitetul Executiv al FRF a aprobat infiintarea Subcomisiei pentru fotbal pe plaja, care ii va avea in componenta pe Dan Robe - presedinte, Petre Radu si Viorel Stoica - membri. Prima editie a Campionatului National va incepe in luna iunie, preliminariile urmand sa se dispute la Bucuresti, iar faza finala la Mamaia. De asemenea, nationala Romaniei intentioneaza sa participe in 2006 la Cupa Mondiala, care va avea loc in Brazilia pe celebra plaja Copacabana. Competitiile pe plaja sunt avizate de Comisia de Fotbal in Sala din cadrul FRF, care ieri a comunicat si numele noii campioane nationale la futsal: ACS Odorheiu Secuiesc.

    ×
    Subiecte în articol: sport