x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Mai 2005   •   00:00


  • 28 mai 2005
  • Gerrard a dormit cu trofeul in pat

    Capitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, a dormit cu trofeul Ligii Campionilor in camera si cu medalia de campion la gat. "Am dormit cu trofeul. Nu voiam sa-mi scape din ochi. Atunci cand cineva l-a luat de langa mine, dimineata, am simtit ca si cum as fi pierdut o parte din mine", a spus Gerrard. La sosirea la Liverpool, jucatorii englezi au avut parte de o primire triumfala, fiind intampinati de zeci de mii de suporteri. Si Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a felicitat pe noii campioni ai Europei pentru "aceasta victorie remarcabila".

    FORMULA 1. Cu doua zile inaintea Marelui Premiu al Europei, Michael si Ralf Schumacher sustin ca s-au impacat. Cei doi s-au certat la Monte Carlo, dupa ce multiplul campion mondial a incercat sa-si depaseasca fratele printr-o manevra periculoasa. "Michael nu este normal. A pus in pericol vietile amandurora", a spus atunci Ralf. Aflat la Nurburgring, pilotul de la Ferrari a precizat: "Afacerea e inchisa. Am discutat cu Ralf despre acel incident. Asa este in cursa". Marele Premiu al Europei se va desfasura, maine, la Nurburgring si va fi transmis de TVR 1, de la ora 15:00.

    INTERTOTO. Antrenorul Petre Grigoras a declarat ca nu este interesat de o participare a Farului in Cupa UEFA-Intertoto. "In acest sezon am avut un lot restrans si am fost nevoiti sa jucam multe partide in aceeasi formula. Daca am juca in Intertoto am fi privati de vacanta. Dar dupa acest sezon epuizant cu totii asteptam vacanta", a spus Grigoras, care crede ca echipa sa mai are totusi sanse, chiar daca minime, de a prinde Cupa UEFA si, prin urmare, nu se poate inscrie in Intertoto. Romania va fi reprezentata in Intertoro de Gloria Bistrita si de CFR Cluj.

    TENIS. Victor Hanescu s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, ceea ce reprezinta cea mai buna performanta a romanului in aceasta competetie. In turul trei, Hanescu l-a invins pe peruanul Luis Horna, scor 6-3, 6-4, 6-4, dupa un meci care a durat o ora si 50 de minute. In optimi, el il va intalni pe invingatorul partidei dintre argentinianul David Nalbandian, cap de serie numarul 10, si croatul Mario Ancici, favoritul numarul 18. Pentru calificarea in aceasta faza, Hanescu va primi 30 de puncte ATP si un cec in valoare de 62.020 de euro.

    DECES. Un fotbalist gorjean, in varsta de 32 de ani, a murit ieri, pe stadionul din localitatea Matasari, dupa ce a facut un stop cardiac in minutul 17 al partidei Minerul Matasari-Hexe Jebel Timisoara, din seria a VI-a a Diviziei C. Medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut decat sa constate decesul. Dupa incident, meciul a fost intrerupt.

    ×
    Subiecte în articol: sport