x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Mai 2005   •   00:00


  • 27 mai 2005
  • Becali nu vine la Comisia de Disciplina

    Gigi Becali a declarat ca nu se va prezenta astazi la Comisia de Disciplina a FRF, unde a fost chemat la audieri alaturi de Cristi Borcea, Cornel Dinu, Dinu Gheorghe si Razvan Lucescu, din cauza acuzatiilor de blat din ultima perioada. "Ce sa ne faca? Clubul Steaua nu are legatura cu afirmatiile mele. Eu le fac in nume personal, iar mie nu au ce sa-mi faca. Suspendare inseamna ca nu mai ai voie sa te duci la sedinte cu LPF sau FRF, iar eu nu ma duc niciodata, merge doar Argaseala. Alte drepturi nu pot sa-mi ia", a spus patronul Stelei.

    OPERATIE. Catalin Munteanu va fi supus unei interventii chirurgicale la ligamentul incrucisat anterior de la genunchiul stang si ar putea fi indisponibil pentru sase luni, informeaza publicatia La Verdad. Daca ligamentul este complet distrus, jucatorul nu va reveni pe teren decat peste sase luni. Daca ruptura este insa partiala, perioada de indisponibilitate se estimeaza la doua luni.

    TELEVIZIUNI. Editia de astazi a emisiunii "Pariu 24", difuzata de National TV, de la ora 18:00, il va avea ca invitat pe Vladut Munteanu. Moderatorul emisiunii, Ion Alexandru, va discuta cu mijlocasul lui FC National despre finalul de campionat, dar si despre finala Ligii Campionilor si turneul de la Roland Garros.

    SPANIA. Gheorghe Craioveanu va evolua inca un sezon la Getafe, a anuntat ieri presedintele gruparii spaniole, Angel Torres. "Sunt recunoscator presedintelui, antrenorului si tuturor coechipierilor mei, pentru ca din «vina» lor sunt aici. Ii multumesc lui Quique, pentru ca amandoi avem o dorinta: el sa antreneze si eu sa joc. Sunt mandru ca vrea sa conteze pe mine inca un sezon", a spus cu aceasta ocazie atacantul roman.

    HALTERE. Cazul de dopaj al halterofilul turc Halil Mutlu a fost confirmat ieri. Daca lui Mutlu ii vor fi retrase cele trei medalii de aur castigate la CE, romanul Adrian Jigau ar deveni campion european la stilul smuls, categoria 62 kg, in timp ce la aruncat si total ar urma sa primeasca medaliile de argint.

    ITALIA. AC Milan vrea sa il achizitioneze pe atacantul lui Real Madrid Ronaldo, pentru care ar fi dispus sa ofere 60 de milioane de euro, a anuntat cotidianul Marca. Responsabilii clubului italian au discutat deja cu apropiatii internationalului brazilian si urmeaza sa il contacteze, in urmatoarele zile, pe presedintele lui Real, Florentino Perez.

    "U" CRAIOVA. Patronul oltenilor, Dinel Staicu, nu i-a mai predat ieri echipa lui Adrian Mititelu, asa cum se intelesesera cei doi in urma cu cateva zile. Mai mult decat atat, Staicu s-a dus in cantonament, unde a vorbit timp de 30 de minute cu juniorii care vor reprezenta formatia din Banie in ultimele doua etape. "Aveti ocazia sa aratati de ce sunteti in stare. Cei care vor da satisfactie vor ramane pe loc si vor forma nucleul echipei in sezonul viitor, cand vom incerca sa revenim in prima divizie." (Mario Morcov)
    ×
    Subiecte în articol: sport