x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Mai 2005   •   00:00


  • 26 mai 2005
  • Ursu ramane seful Comisiei de Disciplina

    Doru Viorel Ursu l-a anuntat ieri pe Mircea Sandu ca revine asupra demisiei din functia de presedinte al Comisiei de Disciplina a FRF. Ursu sustine ca va ramane in functie pana la finele sezonului, motivandu-si revenirea prin decizia Comitetului Executiv de a elabora cat de curand un cod de conduita al fotbalului romanesc. Doru Viorel Ursu a demisionat la data de 16 mai, deoarece Comisia de Disciplina incepuse sa acorde sanctiuni sub cele prevazute de regulamentele internationale, dar cererea sa nu a fost acceptata de conducerea FRF.

    SESIZARE. Dinamo a solicitat Comisiei de Disciplina a FRF sa ia masuri pentru probarea afirmatiilor facute de Gigi Becali, Dinu Gheorghe si Razvan Lucescu, care i-au acuzat pe "alb-rosii" ca ar fi aranjat partidele cu Apulum si Otelul. Conducerea echipei din "Stefan cel Mare" a trimis comisiei caseta video a unei emisuni tv, precum si copii dupa relatarile presei.

    JUDO. Medaliatii de la CE de judo de la Rotterdam, Alina Dumitru (aur la categoria 48 kg), Ioana Dinea Aluas (argint la 52 kg) si Daniel Brata (bronz la 100 kg), au fost primiti ieri de presedintele ANS, Florian Gheorghe. Cu aceasta ocazie, Alina Dumitru a declarat ca nu se astepta sa castige titlul european: "Nu am plecat cu ideea de a ma intoarce cu aur, pentru ca nici nu am fost foarte bine pregatita. Am fost si accidentata, nu m-am putut antrena cum trebuie decat doua saptamani. Sper sa iau o medalie si la CM din toamna".

    HALTERE. Adrian Jigau ar putea deveni campion european la categoria 62 de kg la stilul smuls, daca se va dovedi ca turcul Halil Mutlu a folosit substante interzise si ii vor fi retrase medaliile cucerite la CE de la Sofia. Presa turca a anuntat ieri ca Mutlu a fost depistat pozitiv cu un produs dopant la CE. Halterofilul roman a cucerit la CE trei medalii, argint la smuls si bronz la aruncat si la total. Daca Mutlu va fi declarat dopat si suspendat, Jigau ar putea primi medalia de aur la smuls si argint la aruncat si la total.

    STRANIERI. Marius Niculae a declarat, pentru cotidianul O Jogo, ca doreste sa ramana la Sporting Lisabona si este dispus chiar sa accepte o reducere a salariului. "Nu stiu ce va fi in viitor. Mai am un meci amical, apoi voi merge la echipa nationala si dupa aceea vom vedea. Stiu ca Sporting nu are o putere financiara foarte buna si sunt dispus sa accept reducerea salariului. Am o datorie morala fata de club. Dorinta mea este sa raman aici si sa castig trofee. Inca nu mi-am demonstrat valoarea adevarata din cauza accidentarilor", a spus "Sageata".

    RUGBY. Echipa nationala de rugby a Romaniei a pierdut, ieri, cu scorul de 16-23 (10-3), partida sustinuta in compania reprezentativei Japoniei, contand pentru turneul IRB Super Cup 2005. Romania va juca, duminica, la Tokyo, finala mica a competitiei, in compania reprezentativei SUA, care a fost invinsa de formatia Canadei.
    ×
    Subiecte în articol: sport