x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Mai 2005   •   00:00


  • 25 mai 2005
  • Craciunescu s-a simtit foarte satisfacut

    Conform presedintelui CCA, Ion Craciunescu, saptamana trecuta, FIFA a facut un audit la FRF, iar concluziile pe care le-au tras in ceea ce priveste arbitrii din Romania au fost "excelente". "Ne-au spus ca suntem, citez, «un adevarat soc pozitiv». Reprezentantii FIFA mi-au produs cea mai mare satisfactie de cand sunt presedinte. Simteam asa, cum ma duce scaunul spre tavan", a spus Craciunescu. El a raspuns si afirmatiei facute de Gigi Becali cum ca acestuia ii e teama de arbitri. "Nu are nici un motiv. Steaua nu a fost defavorizata in acest campionat."

    FOTBAL PE PLAJA. Romania intentioneaza sa participe la Cupa Mondiala din anul 2006 din Brazilia la fotbal pe plaja. Primul pas in acest sens este organizarea Campionatului National de fotbal pe plaja, care va incepe in luna iunie, turneele preliminarii urmand sa se dispute pe un teren special amenajat in Bucuresti, iar faza finala in statiunea Mamaia. Competitia, care este avizata de Comisia de Fotbal in Sala din cadrul FRF, se adreseaza echipelor din toata tara. Din 2006 se intentioneaza sa se alcatuiasca doua esaloane ale Campionatului National de Fotbal pe Plaja.

    SAHTIOR. Mircea Lucescu l-a oferit la schimb clubului Besiktas pe mijlocasul ucrainean Anatoli Timosciuk pentru romanul Daniel Pancu, sustine cotidianul Sabah. Potrivit sursei citate, antrenorul lui Besiktas, Riza Calimbay, urmeaza sa ia o decizie in legatura cu propunerea lui Lucescu.

    RUGBY. Echipa nationala de rugby a Romaniei va intalni astazi, la Tokyo, de la ora 13:00, reprezentativa Japoniei, in semifinalele Super Cup. In cea de-a doua semifinala a competetiei se vor intalni SUA si Canada. Finala mare si meciul pentru locul trei vor avea loc duminica.

    TENIS. Victor Hanescu s-a calificat in turul secund la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. In runda inaugurala, Hanescu l-a invins, scor 6-2, 4-6, 6-2, 6-1, pe cehul Michal Tabara. In faza urmatoare a competitiei, romanul il va intalni pe invingatorul partidei dintre argentinianul Juan Ignacio Chela, cap de serie numarul 31, si germanul Rainer Schuttler.

    ANDERLECHT. Jucatorul roman Marius Mitu va semna, la sfarsitul acestei saptamani, un contract pe trei sezoane cu Anderlecht Bruxelles, informeaza cotidianul Libre Belgique. Contractul lui Mitu cu Lierse, la care a jucat in ultimele trei sezoane, a expirat, el ajungand la un acord de mai mult timp cu fosta formatie a lui Alin Stoica. In cursul acestei saptamani, Marius Mitu va efectua testele fizice si medicale, el avand permisiunea de a juca si la Anderlecht cu numarul 99, pe care l-a purtat la Lierse.

    TINERET. Intr-un meci amical disputat ieri la Botosani, echipa nationala de tineret, fara Cocis si Keseru, a invins formatia similara a Moldovei cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Florescu (’5), Bad (’60), respectiv Porfireanu (’37). (Catalin Fainisi, Botosani)
    ×
    Subiecte în articol: sport