x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Mai 2005   •   00:00


  • 21 mai 2005
  • Patru "stranieri" convocati la tineret

    Florin Marin a convocat patru jucatori care evolueaza in strainatate pentru meciurile pe care echipa nationala de tineret le va disputa cu Olanda si cu Armenia pe 3, respectiv pe 8 iunie, in preliminariile CE 2006: Razvan Cocis, George Florescu, Sebastian Hutan (toti trei de la Serif Tiraspol) si Claudiu Keseru (Nantes). Ultimul are probleme de sanatate, fiind indisponibil pentru meciul pe care echipa sa de club il va sustine in acest week-end pe terenul celor de la Sochaux. Keseru s-a accidentat la coapsa stanga la un antrenament. (Mihai Igirosanu)

    RETRAGERE. Portarul Antti Niemi si-a anuntat retragerea din reprezentativa Finlandei, adversara Romaniei in grupa 1 de calificare la CM 2006. Niemi a inregistrat 66 de prezente in echipa nationala, in 13 ani de cariera. El nu va evolua in meciul cu Olanda de pe 8 iunie si nici in partida cu tricolorii din toamna. Accidentat la sfarsitul anului 2002, in timpul unui meci de campionat, finlandezul a fost supus unor interventii chirurgicale la genunchi. El a renuntat la nationala pentru ca vrea sa se concentreze doar asupra echipei sale de club, Southampton.

    LICITATIE. Cel mai vechi trofeu al Cupei Angliei, fabricat in anul 1896, a fost vandut la licitatie pentru suma de 677.376 de euro. Trofeul, creat pentru a-i recompensa pe castigatorii competitiei care a luat fiinta in 1871, a devenit astfel unul dintre cele mai scumpe obiecte din istoria fotbalului. Acesta a fost inlocuit cu o alta cupa in 1910, atunci cand FA a realizat ca detinea drepturile de autor asupra obiectului. Clubul Manchester United, castigator al intrecerii in acel an, a realizat o replica identica a cupei respective.

    ×
    Subiecte în articol: sport