x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Mai 2005   •   00:00


  • 20 mai 2005
  • Cartu ramane pe banca si contra Rapidului

    Sorin Cartu si-a anuntat demisia de la conducerea lui FC Arges, dupa infrangerea cu 0-3 a pitestenilor de la Bistrita, declarandu-se dezamagit de prestatia elevilor sai. In urma unei discutii avute miercuri seara cu managerul Viorel Ilinca, "Sorinaccio" a revenit asupra deciziei, el urmand sa stea pe banca si la partida de maine, impotriva Rapidului. Olteanul a condus ieri antrenamentul echipei argesene, dar nu a hotarat daca va ramane si dupa aceasta etapa la Pitesti. Cartu va sustine azi o conferinta de presa. (Andrei Nicolescu, Pitesti)

    FORMULA 1. Printul Rainier al III-lea de Monaco, decedat la 6 aprilie, a fost comemorat ieri pe circuitul de la Monte Carlo, in fata Bisericii Sainte-Devote, unde s-a tinut o slujba religioasa in memoria sa. Ceremonia a avut loc inainte de prima sedinta de incercari pentru Marele Premiu de Formula 1 si a fost oficiata in prezenta printului Albert al II-lea de Monaco, a unor membri ai guvernului si a celor 600 de comisari de cursa. Rainier i-a inmanat, in 1950, lui Juan Manuel Fangio, primul trofeu din istoria celebrei cursei de Formula 1.

    LOTO. Nici extragerea Loto de aseara nu a fost cu noroc pentru jucatori, pentru ca s-a inregistrat report atat la 5/40, cat si la Joker. Astfel, la 5/40 s-au extras numerele 1, 7, 33, 28, 35, 19, iar cele 1,3 miliarde de lei puse la bataie la prima categorie raman in joc. La Joker, varianta castigatoare a fost 23 10 29 22 17 + 19. Reportul inregistrat la prima categorie este de 20,98 miliarde de lei.

    RALIU. Azi incepe a doua etapa a editiei din acest an a CNR, "Raliul Mobil Siromex 2005", de la Baia Mare, fiind prevazute 16 probe speciale, pe un traseu total de 380,7 km. Competitia se va incheia maine, dupa prima etapa, pe primul loc la general aflandu-se cuplul Dan Gartofan/Dorin Pulpea (Subaru Impreza STI), care a castigat Raliul Brasovului, desfasurat la inceputul lunii aprilie.

    AS ROMA. Francesco Totti va avea un baiat cu prezentatoarea de televiziune Ilary Blasi, cu care se va casatori la 25 iunie, la Roma, la Bazilica Santa Maria di Ara Coelli, din Piata Venetia. Evenimentul va fi precedat, la 13 iunie, de o petrecere care se va desfasura la Castelul Crescenza. Fotbalistul lui AS Roma si viitoarea sa sotie vor petrece luna de miere in Argentina.

    INCIDENTE. 61 de persoane au fost amendate cu suma totala de 131 de milioane de lei, dupa incidentele produse la Stadionul Ghencea, in urma meciului pierdut miercuri de Steaua in fata lui FC National. "Persoanele amendate au fost indrumate catre domiciliu, fara a se inregistra alte incidente", au declarat surse din cadrul Jandarmeriei.

    LAUDE. Antrenorul lui "Poli" Iasi, Ionut Popa, s-a laudat singur, declarand ca s-a tinut de cuvant si a demonstrat prin salvarea echipei de retrogradare ca nu este un simplu antrenor. "Acum pot spune ca sunt scula pe bascula! Vorbind serios, cred ca eu am venit cu norocul la Iasi. Am adus o alta abordare a lucrurilor. Si ma refer la comportament, aspect pedagogic, psihic si, nu in ultimul rand, aspect tactic", a spus tehnicianul, a carui ramanere la Iasi depinde de familia sa, care nu l-a insotit sub Copou.
    ×
    Subiecte în articol: sport