x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Mai 2005   •   00:00


  • 13 mai 2005
  • Ilie Floroiu, in locul Iolandei Balas

    Directorul general al CS Farul Constanta, Ilie Floroiu, a fost ales ieri presedinte al Federatiei Romane de Atletism, el inlocuind-o in aceasta functie pe Iolanda Balas Sotter, care a fost eliminata dupa primul tur de scrutin. Floroiu a primit in turul doi de scrutin 129 de voturi, iar contracandidatul sau, Sandu Ion, presedintele CSM PAB Arad, a fost votat de 71 de membri. Fostul presedinte, Iolanda Balas Sotter, a fost eliminat in primul tur de scrutin si a anuntat ca nu mai accepta nici o functie in cadrul FR Atletism.

    STEAUA. Vasili Hamutovski a negociat cu antrenorii formatiei Dinamo Kiev si cu patronul Igor Surkis un eventual transfer la gruparea la care sunt legitimati Florin Cernat, Cristian Irimia si Tiberiu Ghioane, informeaza ukraileansoccer.com. Conform patronului Stelei, Gigi Becali, pretul de vanzare al lui Hamutovski este de 1 milion de euro, iar, daca negocierilor esueaza, portarul urmeaza sa revina in Ghencea. Bielorusul a fost exclus din lot saptamana trecuta, dupa ce declarase ca este nemultumit de statutul de rezerva.

    RECUPERARE. Aflat la Bologna in recuperare, stelistul Daniel Oprita este suparat pe el insusi pentru ca nu-si poate ajuta echipa sa castige titlul: "Sunt la curent cu rezultatele si stiu ca am pierdut ceva teren. Cand aud vestile astea simt o suparare si mai mare pentru ca nu pot face nimic". Operat dupa o ruptura de ligament, stelistul va reveni acasa la sfarsitul lunii iulie. El spune ca acum se simte bine, dar inaintea interventiei era cu psihicul la pamant. "A fost insuportabil."

    FC ARGES. Sorin Cartu a inceput curatenia de primavara. Mai intai s-a dispensat de Bobi Verdes, atacantul pe care l-a mai dat afara de la Craiova si de la Otelul, dupa care l-a trecut pe linie moarta pe Viorel Domocos. Tehnicianul a anuntat ca nu va mai conta pe fostul dinamovist din cauza unei accidentari. Intrebat "Ce are Domocos?", Sorinaccio a raspuns razand: "Adica ce boala si-a ales, nu? Intindere parca...". Pe lista neagra a lui Cartu se mai afla Liviu Negoita si Dragos Radu, fotbalisti care au evoluat putin in acest retur. (Andrei Nicolescu)

    ×
    Subiecte în articol: sport