x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

11 Mai 2005   •   00:00


  • 12 mai 2005
  • Becali cere renta pentru Steaua 1986

    Gigi Becali (foto) va trimite o adresa la ANS prin care va solicita acordarea de rente viagere tuturor componentilor echipei Steaua care au castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986. "Si ei sunt campioni europeni si trebuie sa beneficieze de asa ceva. Pana acum i-am platit eu, de acum sa se ocupe statul de ei. Au adus onoare Romaniei. Nu trebuie sa-i plateasca retroactiv, ci de acum incolo", a explicat Becali. Pe 7 mai s-au implinit 19 ani de cand "ros-albastrii" au castigat cea mai importanta competitie inter-cluburi din Europa. (Florin Gongu)

    BOX. Lotul feminin de box al Romaniei si-a asigurat 5 medalii la Campionatele Europene de la Tonsberg (Norvegia), dupa ce cinci pugiliste s-au calificat in semifinalele competitiei. Sportivele care vor boxa in semifinale sunt Camelia Negrea, la categoria 46 kg, Steluta Duta (48 kg), Mihaela Cijevschi (54 kg), Gabriela Mitran (80 kg) si Adriana Hosu (86 kg). Din cele 11 pugiliste care au facut deplasarea in Norvegia, trei au parasit competitia, alte trei boxand ieri in sferturi.

    PROCES. Fotbalistii Emre Belozoglu (Inter Milano) si Umit Davala (Werder Bremen) vor fi audiati ca martori in cadrul procesului intentat lui Gica Hagi de arbitrul Erol Ersoy, in urma unui incident ce a avut loc in anul 2001. Instanta a decis ca procesul sa fie amanat pana cand cei doi fotbalisti, care in 2001 erau coechipieri cu Hagi la Galatasaray, vor depune marturie. Gica Hagi a fost actionat in instanta de Ersoy pentru agresiune si calomnie, fiind acuzat ca l-a scuipat, l-a lovit si l-a insultat pe central la un meci intre Galatasaray si Genclerbirligi, riscand o condamnare de pana la un an si jumatate.

    DESPARTIRE. Ronaldo si modelul Daniela Cicarelli au decis sa se desparta, la doar trei luni dupa ce si-au consfintit relatia, informeaza Mundo Deportivo. Sursa mentioneaza ca zvonurile despartirii au aparut dupa ce atacantul a aparut fara Daniela, desi aceasta se afla la Madrid, la o petrecere data de David Beckham. Pe 26 aprilie, Daniela Cicarelli a suferit un avort spontan, la numai o luna dupa ce a anuntat ca este insarcinata.

    ATLETISM. Azi, in cadrul Adunarii Generale a Federatiei Romane de Atletism, vor avea loc alegeri pentru functia de presedinte. Pentru acest post si-au depus candidatura Iolanda Balas, cea care conduce si in clipa de fata destinele FRA, Sandu Ion, patronul clubului PAB Arad, Ilie Floroiu, presedintele Farului Constanta, si Doina Melinte, fosta atleta de performanta, in prezent sefa DJS Bacau. Sanse reale de a castiga presedintia federatiei au numai primii doi. (Sorin Anghel)

    SUSPENDARE. Portarul argentinian Ignacio Gonzalez, de la echipa chiliana Union Espanola, a fost suspendat pentru 22 de meciuri, dupa ce a lovit un arbitru, intr-un meci din cadrul campionatului din Chile. Gonzalez l-a palmuit pe arbitru dupa ce primise cel de-al doilea cartonas galben, pentru proteste.
    ×
    Subiecte în articol: sport