x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

10 Mai 2005   •   00:00


  • 11 mai 2005
  • Mititelu, bun de plata ziaristului Nanu

    Fostul vicepresedinte al Universitatii Craiova Adrian Mititelu a fost, ieri, gasit vinovat pentru infractiunile de insulta si calomnie la adresa ziaristului Daniel Nanu, de la Gazeta Sporturilor. In urma cu peste un an, Mititelu a afirmat ca jurnalistul i-ar fi cerut 3.000 de dolari pentru a-i proteja interesele, iar apoi n-a ezitat sa-l faca "betiv" pe Nanu in mod public. Ieri, Judecatoria Craiova a dispus ca fostul oficial al oltenilor sa plateasca o amenda de 10 milioane de lei, careia i se adauga 150 de milioane daune morale catre ziarist, plus cheltuieli de judecata.

    PETROLUL. Comisia de Disciplina a decis suspendarea terenului divizionarei B pentru doua etape si amendarea clubului ploiestean cu 2.000 de euro pentru aruncarea de obiecte in teren, soldate cu lovirea unei persoane, la partida cu FC Sibiu, scor 1-1, din etapa a 24-a a Seriei a II-a. De asemenea, jucatorul Ionut Costache, care a lovit un adversar cu capul in figura, a primit doua etape de suspendare si o amenda de 75 de euro, in timp ce directorul sportiv Eduard Alexandru a fost suspendat trei luni si amendat cu 800 de euro pentru cuvinte jignitoare adresate arbitrilor.

    SANCTIUNI. Comisia de Disciplina a FRF a decis sa acorde avertisment si sa amendeze cu 2.000 de euro clubul Rapid pentru incidentele provocate de fanii giulesteni la meciul cu Apulum. Acestia au aruncat cu obiecte in teren, iar in minutul 90, chiar cu o bucata de scaun inspre portarul oaspetilor, Mihai Minca, acesta primind in acel moment ingrijiri medicale. Comisia de Disciplina a mai decis sa le acorde un ultim avertisment antrenorilor Marian Bondrea, Walter Zenga si Sorin Cartu pentru comportamentul din timpul meciurilor.

    SPONSORIZARE. Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Beijing au dezmintit oficial informatiile potrivit carora negociaza cu FC Barcelona un acord de sponsorizare prin care echipa catalana ar urma sa poarte pe tricouri sigla

    JO-2008. Dezmintirea a venit dupa ce cotidianul economic londonez Financial Times a scris luni ca presedintele clubului catalan, Joan Laporta, a fost prezent la Beijing pentru a negocia un contract de sponsorizare pentru promovarea JO. Oficialii lui FC Barcelona au confirmat ca se afla in tratative cu "un sponsor din China", fara sa precizeze numele acestuia.

    BÖLÖNI. Ladislau Bölöni ar putea prelua conducerea tehnica a lui Olympique Lyon, dupa ce Paul Le Guen a anuntat ca va parasi gruparea franceza la finalul sezonului, informeaza L’Equipe. Le Guen a anuntat luni ca va renunta, la finalul acestui sezon, la postul de antrenor principal al echipei Olympique Lyon, care a castigat in acest sezon pentru a patra oara consecutiv campionatului Frantei. Tot luni, directorul sportiv al clubului Rennes, Pierre Dreossi, a declarat ca antrenorul Ladislau Bölöni va ramane si in sezonul urmator la conducerea tehnica a gruparii franceze.
    ×
    Subiecte în articol: sport