x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

09 Mai 2005   •   00:00


  • 10 mai 2005
  • Bölöni ramane la Rennes si in sezonul viitor

    Directorul sportiv al lui Rennes, Pierre Dreossi, a declarat ca Ladislau Boloni va ramane la conducerea tehnica a gruparii franceze, in ciuda ofertelor primite. "Boloni va antrena echipa si in sezonul viitor. El nu a cerut niciodata sa fie lasat sa plece, insa este adevarat ca, atunci cand exista rezultate bune, toata lumea este solicitata", a precizat Dreossi pentru cotidianul L’Equipe. Boloni a preluat pe Rennes in 2003, contractul sau urmand sa expire in 2007. Cu 3 etape inainte de finalul campionatului, Rennes ocupa locul 5, cu 52 de puncte.

    FORMULA 1. Presedintele lui Ferrari, Luca di Montezemolo, acuza firma Bridgestone, care echipeaza cu pneuri scuderia italiana, pentru esecul din Marele Premiu al Spaniei. "Masina este din nou competitiva, este foarte rapida, dar avem mari probleme cu pneurile. Bridgestone a facut multe lucruri bune in anii trecuti, dar cu noul regulament este mai mult un campionat al pneurilor decat al masinilor. Cu siguranta, acest regulament a fost facut pentru a stopa suprematia Ferrari", a spus Luca di Montezemolo.

    FRANTA. Olympique Lyon a castigat pentru a patra oara consecutiv campionatul Frantei, in urma victoriei cu 2-1 din meciul cu Ajaccio. Cu trei etape inainte de terminarea campionatului, Olympique Lyon, care ocupa primul loc in clasament inca din etapa a X-a, are in prezent un avans de 11 puncte fata de OSC Lille, formatia de pe locul secund.

    TENIS. Andrei Pavel ocupa locul 51, cu 53 de puncte, in clasamentul ATP pe acest an. Pavel, care ieri a fost invins de brazilianul Gustavo Kuerten, (2-6, 1-6), in primul tur al turneului de la Hamburg, dotat cu premii in valoare totala de 2.082.500 de euro, a coborat 5 pozitii fata de ierarhia anterioara si se afla la egalitate de puncte cu argentinianul Mariano Zabaleta. Victor Hanescu a urcat 14 pozitii si ocupa locul 59, cu 44 de puncte.

    TURCIA. Jucatorii lui Galatasaray vor primi cate 15.000 de dolari in cazul in care vor castiga Cupa Turciei, ei urmand sa joace finala competitiei maine, impotriva rivalei Fenerbahce. Potrivit cotidanului Hurriyet, Gica Hagi le-a cerut jucatorilor sai sa nu se mai gandeasca pana miercuri la campionat si la faptul ca Galata se afla in clasament la 4 puncte in urma lui Fenerbahce. La randul lor, jucatorii i-au promis tehnicianului roman ca vor castiga acest trofeu.

    UEFA. Comisia de Disciplina a UEFA a respins memoriul clubului AC Parma, prin care se contesta rezultatul meciului cu TSKA Moscova, scor 0-3, din mansa secunda a semifinalelor Cupei UEFA, din cauza faptului ca spectatorii au aruncat cu petarde pe teren. Cu toate acestea, forul european a decis ca gruparii moscovite sa ii fie suspendat terenul pentru primul meci pe care il va juca in cupele europene, stabilind si o amenda de 100.000 de franci elvetieni (65.000 de euro).
    ×
    Subiecte în articol: sport