x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

06 Mai 2005   •   00:00


  • 7 mai 2005
  • Bute isi va apara centura NABA pe 3 iunie

    Pugilistul roman Lucian Bute, castigator al centurii NABA la categoria supermijlocie, isi va apara titlul in fata americanului Jose Spearman, in cadrul unei gale care va avea loc, pe 3 iunie, la Montreal. Bute ar fi trebuit sa il intalneasca pe Spearman in cadrul galei ce a avut loc pe 21 aprilie, la Galati, dar pugilistul american nu a putut participa din cauza unor probleme legate de pasaport. Bute a luptat la Galati cu un alt american, Donnie McCrary, pe care l-a invins, prin KO in repriza a patra, pastrandu-si centura NABA la categoria supermijlocie.

    FOTBAL FEMININ. Zece echipe din tara si-au anuntat participarea la a doua editie a Cupei Romaniei la fotbal feminin. La editia din acest an vor participa sase echipe inscrise in campionatul national (CFF Clujana Cluj, Smart Sport Bucuresti, Pandurii Tg. Jiu, SN Constanta, Motorul Oradea, CSS Targoviste), precum si echipe neafiliate la FRF, formate exclusiv din jucatoare nelegitimate (CN Spiru Haret Tg. Jiu, Lotus Oltenia, SN Constanta - junioare, Proterm Cluj). Cele noua partide din aceasta editie se vor disputa pe stadioanele Universitatii "Spiru Haret" (fost IMGB) si Fratia (fost Vulcan), de azi si pana miercuri, cand e programata finala.

    APULUM. Dupa demisia lui Alin Artimon, antrenorul portarilor, Marcel Rusu, va sta pe banca tehnica a lui Apulum in partida cu Rapid. Rusu se afla pentru a doua oara in acest campionat in postura de antrenor interimar, dupa meciul din tur cu Dinamo. "Chiar daca Rapidul reprezinta o forta in fotbalul romanesc, mergem sa ne agatam de sansa pe care o avem de fiecare data. Ramane sa vedem si daca vom reusi acest lucru", a declarat Marcel Rusu. Presedintele lui Apulum, Viorel Malusel, a declarat ca nu este exclusa varianta revenirii la echipa a lui Alin Artimon. Totul depinde de reglementarea situatiei financiare a fotbalistilor. (Lucian Dobrater)

    ×
    Subiecte în articol: sport