x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Mai 2005   •   00:00


  • 6 mai 2005
  • Artimon a demisionat de la Apulum

    Antrenorul echipei Apulum Alba-Iulia, Alin Artimon, a anuntat ieri conducerea clubului ca demisioneaza. "Demisia mea nu trebuie comentata in nici un fel. Cauzele sunt multiple si nu doresc sa dezvolt acest subiect mai mult decat trebuie. Nu este vina jucatorilor, carora le doresc din tot sufletul sa se salveze de la retrogradare. Sanse mai exista", a precizat fostul tehnician al ardelenilor. In acelasi timp, Apulum a ramas si fara "secundul" Roberto Ivan, care, la randul sau, i-a prezentat demisia presedintelui Viorel Malusel. (Lucian Dobrater)

    EMISIUNE. Razvan Lucescu este invitat, in aceasta seara, la emisiunea "Pariu 24", difuzata, incepand cu ora 18:00, pe National TV. Gazda emisiunii, Ion Alexandru, si antrenorul Rapidului vor comenta ultimele evolutii ale echipei din Giulesti si despre cursurile de antrenorat pe care acesta le-a facut in Italia. De asemenea, punctul de atractie al discutiei va fi legat de meciul decisiv pentru titlul din "Cizma", dintre AC Milan si Juventus.

    SNOWBOARD. Alpin Club "Ecoul" Bucuresti organizeaza la 14 mai, incepand cu ora 9:00, a saptea editie a concursului de schi si snowboard "Ecoul Malinului". Originalitatea concursului consta in locul si data la care se desfasoara: pe Valea Malinului, in luna mai. Locul de concurs a fost ales datorita gradului de inclinare destul de ridicat (55° la intrare), a dificultatii sale, a existentei unui canion si pentru accesul usor - o ora de mers de la Cabana Babele. Parcursul poate fi abordat in functie de pregatirea concurentului si de starea zapezii: se pot alege sarituri de pe stanci sau coborari printre pereti apropiati.

    TENIS. Presedintele FRT, Ilie Nastase, a surprins ieri, cand a venit pe bicicleta la conferinta de presa a primului turneu futures masculin al Romaniei, din cadrul Circui-tului International de Tenis, desfasurat in aceasta saptamana, in Bucuresti. Acesta era imbracat in costum cu cravata si purtand pantofi si a declarat ca merge foarte des cu bicicleta, cu care se duce si la intalniri. "Am avantajul ca evit problemele cu locurile de parcare. Nu stiu de ce se mira lumea, pentru ca in Occident bicicleta este frecvent utilizata", a spus "Nasty".

    REAL MADRID. Presedintele "albilor", Florentino Perez, a oferit 35 de milioane de euro si pe jucatorul Javier Portillo pentru transferul atacantului echipei FC Parma, Alberto Gilardino. Madrilenii ii asigura golgeterului din Serie A, cu 21 de reusite, un contract pe cinci sezoane, cu un salariu anual de 4 milioane de euro. Prin vanzarea atacantului, clubul italian ar iesi dintr-o grava criza financiara.

    FORMULA 1. Echipa BAR-Honda a fost exclusa din urmatoarele doua Mari Premii si i-au fost retrase cele 10 puncte castigate la Imola. Pedeapsa a venit dupa ce s-a descoperit ca masina cu care Button s-a clasat pe locul 3 in San Marino a fost mai usoara decat limita minima admisa.
    ×
    Subiecte în articol: sport