x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Mai 2005   •   00:00


  • 5 mai 2005
  • Concurs amanat la Agentia Antidoping

    Concursul pentru desemnarea presedintelui Agentiei Nationale Antidoping, programat azi, a fost amanat pentru 3 iunie, din cauza numarului mic de candidati. Pentru post s-au inscris trei candidati: directorul Laboratorului National Antidoping, Gratiela Vijiiala (foto), fostul consilier in MTS, Dan Popa, si medicul Gheorghe Cuculici. Dosarul ultimului a fost respins, deoarece nu are experienta in domeniu. "Am peste 10 ani de experienta si nu vreau ca munca mea sa fi fost in zadar. Nu stiu daca ma voi mai prezenta la concurs", a spus Vijiiala.

    CARTE. Cunoscutul ziarist sportiv Mircea M. Ionescu a lansat o noua carte referitoare la viata celui mai mare fotbalist roman din toate timpurile, Gheorghe Hagi. Intitulat "La rascruce de Hagi. Freud(a) 1,2", volumul cuprinde sase piese de teatru, in care cea referitoare la "Rege" este principala. Ionescu a mai scris "Columb a descoperit America. Hagi a cucerit-o", in 1994.

    CUPA ROMANIEI. Federatia Romana de Fotbal va pune in vanzare 11.450 de bilete la finala Cupei Romaniei, dintre Dinamo si Farul, programata pe 11 mai, de la ora 20:15, pe stadionul "Cotroceni". Din totalul de bilete, 4.920 au fost solicitate de clubul Farul, care le va distribui in Constanta. Fiindca Dinamo nu a solicitat nici un bilet, restul de tichete ramase vor fi comercializate incepand cu data de 9 mai, la casele de bilete ale stadioanelor "Dinamo" si "Cotroceni".

    INEDIT. Fiul cel mic al antrenorului cu portarii de la Universitatea Craiova, Silviu Lung, a reusit o performanta notabila in cadrul campionatului national de juniori. Silviu Lung jr este legitimat ca portar la grupa ’89 de la Universitatea, iar in victoria cu 7-3 in fata Universitatii I a marcat cinci dintre golurile echipei sale, evoluand in repriza a doua pe postul de atacant. El vrea insa sa-i calce pe urme tatalui sau. (Mario Morcov)

    ECHIPA NATIONALA. Partidele echipelor nationale de tineret si seniori ale Romaniei cu selectionatele similare ale Armeniei se vor disputa in aceeasi zi, la 8 iunie. Federatia de la Erevan si-a dat acceptul ca partida dintre echipele de tineret, din preliminariile CE "Under 21", sa se dispute cu o zi mai tarziu decat era programat initial, pe stadionul "Midia" din Navodari, incepand de la 17:00. Jocul echipelor de seniori, din cadrul preliminariilor pentru CM din Germania, va avea loc de la 20:30, pe stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanta.

    CUPA UEFA. Invingatoare cu 2-1 in meciul-tur de la Lisabona, Sporting joaca in aceasta seara pe terenul lui AZ Alkmaar pentru un loc in finala Cupei UEFA. Partida va incepe la ora 22:00 si va fi transmisa in direct de TVR 2. In cealalta semifinala, TSKA Moscova intalneste acasa Parma, de la ora 19:45, dupa o remiza "alba" in Italia.
    ×
    Subiecte în articol: sport